Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Voditeljica Ružica Renić Andrijanić utopila se u bujici riječi svojih gostiju

Svih pet njenih sugovornika u HRT-ovu sinoćnjem ''Studiju 4'' nije se obaziralo na njenu nemoć da ih prekine ili da ih pitanjima vodi do nekog smislenog cilja njihova nastupa. Očito nije imala svoj dan

Komentari 4

JO
josko
13:28 07.10.2014.

Često se ljudi žale na TV kuće, voditelje, itd. - mene najčešće žestoko iritiraju gosti - pogotovu oni koji govore o politici! Ti misle i govore sporo, a jako jako predugačko. Mislim kako je njima životno veselje uopće se pojaviti na TV ekranima - ukratko, mali, sitni ljudi, sičišnih duša! To je za mene tako loše, da se uopće ne bi bunio da njih uopće nema! Samo iritiraju!

VL
KS
krseljak.srnova
13:48 07.10.2014.

Smatram da svaki gost treba imati određenu minutažu. neki dan na prvom programu ,ministar Maras je sebi dao za pravo,da je on glavni,a o svemu nema pojma,Silicijsku dolinu zamijenio je sa silikonskom.

VL
DU
Deleted user
13:38 07.10.2014.

ne lupetaj druže starčeviću,da je ovakih emisija više.a vi ka neki stručnjak

VL
DU
Deleted user
16:29 07.10.2014.

Ružica ima vrlo dobre goste, s temama koje su više od aktualnih, dobro se nosi s njima i brzo će završiti kao Munižaba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.