Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Voditeljica Ružica Renić Andrijanić utopila se u bujici riječi svojih gostiju

07.10.2014. u 13:11

Svih pet njenih sugovornika u HRT-ovu sinoćnjem ''Studiju 4'' nije se obaziralo na njenu nemoć da ih prekine ili da ih pitanjima vodi do nekog smislenog cilja njihova nastupa. Očito nije imala svoj dan

Prva dvojica gostiju u ''Studiju 4“, najprije su mirno, a onda nezaustavljivo, govorila o referendumu  Željke Markić. Nisu se dali previše smetati, a stali su u dvadesetpetoj minuti razgovora koji je tada već izgubio svaki smisao. Zdvojna voditeljica upotrijebila je stari trik sa satom, koji je upalio tek kad je treći put rekla nemamo više vremena. U studio su došla dva nova gosta, ali gledatelji nisu dočekali neku promjenu u ponašanju bespomoćne voditeljice Ružice Renić Andrijanić koja jučer očito nije imala svoj dan.

Njeni novi gosti ne samo da se nisu dali zaustaviti u svojim monolozima o mađarizaciji hrvatskih naftnih prerađevina, nego je o mogućem ukidanju rafinerije u Sisku telefonirao i dopisnik iz Budimpešte. To je tek bila katastrofa, jer je voditeljičin budimpeštanski kolega, dopisnik tjednika ''Pečat'', ostavio dojam da je davno spoznao jedinu prednost uporabe telefona u javljanju u studio emisije: ne smiješ slušati ono što ti govore. On je govorio i govorio i govorio, praveći se da ne čuje zapomaganje gđe Renić Andrijanić, sve dok mu neka dobra duša u režiji nije spustila slušalicu.

Dosad je hrvatska publika mislila da su TV voditelji loši, no lice gđe Ružice Andrijanić odaje da je ona i doslovno dobra, što možda nije dobro za posao – ali odlično je za njene goste, a publiku tko šiša.

>>Dubrovnik i Karadžić zajedno u podnevnom dnevniku

>>Lesar karikiranjem SDP-ove policijske demokracije zaustavio Peđu Grbina u 'Studiju 4'

Komentara 4

JO
josko
13:28 07.10.2014.

Često se ljudi žale na TV kuće, voditelje, itd. - mene najčešće žestoko iritiraju gosti - pogotovu oni koji govore o politici! Ti misle i govore sporo, a jako jako predugačko. Mislim kako je njima životno veselje uopće se pojaviti na TV ekranima - ukratko, mali, sitni ljudi, sičišnih duša! To je za mene tako loše, da se uopće ne bi bunio da njih uopće nema! Samo iritiraju!

KS
krseljak.srnova
13:48 07.10.2014.

Smatram da svaki gost treba imati određenu minutažu. neki dan na prvom programu ,ministar Maras je sebi dao za pravo,da je on glavni,a o svemu nema pojma,Silicijsku dolinu zamijenio je sa silikonskom.

DU
Deleted user
13:38 07.10.2014.

ne lupetaj druže starčeviću,da je ovakih emisija više.a vi ka neki stručnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije