Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Voditeljica na Hrvatskoj televiziji Nevena Rendeli dobila je teški novi zadatak

Ona sad mora u emisiji „Subotom ujutro“ najavljivati političare koji uživo kuhaju na Dolcu, i to u novoj rubrici koja se maštovito zove „Politička kuhinja“

Komentari 3

BR
brodludjaka
20:20 19.10.2014.

Tončica Čeljuska uglavnom bira loše goste za svoje emisije. One koji su imali priliku nešto napraviti u svojemu mandatu, a nisu napravlili ništa. Jer za to nisu sposobni. Kao npr. onaj Šuker, koji je sada najednom jako pametan. Kako ga je pamet napustila kada je bio ministar, to je upitno!!!! Pa ti pamet opet nadođe kada si u opoziciji.

VL
DU
Deleted user
08:49 20.10.2014.

Sad, mene nogomet ne zanima, pogotovo ne srpski, ali mislim da je jedno 100 000 000 puta u medijima receno, napisano itd. da su igrali nogometasi Albanije, a ne Kosova (???). Eh, moj Ivane Starcevicu...

VL
AR
arjavas
10:13 20.10.2014.

Naš TV kritičar očito ne zna kaj banke delaju sa "malim računima" na kojima ima po 50 kuna ili manje . Moj poznanik je prije par godina otvorio žiro račun u jednoj banci na koji mu je sjelo nekoliko tisućao tisuća kuna . Kad je dizao novac u banci su mu rekli da na računu mora ostati najmanje 50 kuna ako želi da račun ostane otvoren . Zaboravio je na taj račun jer mu više nisu na njega sjedali nikakvi novci . Nakon ,oko tri godine , iz banke mu je došla opomena da je banci dužan 300 kuna , jer mu banka vodi račun i da je za njega zaračunava naknadu za vođenje računa te da naknadu nije uplačivao , da mu je dug narastao zajedno sa zateznim kamatama na navedenu svotu . Prije toga nije od banke dobio nikakvo upozorenje da treba plačati tu naknadu ili da zatvori račun . "Dug " je platio jer mu je prijetila ovrha , a radi "male svote " i visokih sudskih troškova nije išao u sudski spor . Bolje je da se takvim novcima koristi država nego da ga koriste banke na ovakav prevarantski i bezobrazan način. Pri tome bi Država trebala donjeti proips po kojem obavještava vlasnika računa o korištenju novca ( kamate , način vračanja i podizanja sl. )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.