Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok su twerkali

Voditelj zadarskog kluba koji je mlatio gay vojnike dobio otkaz

Napadnuti Amerikanci
Foto: Screenshot/Instagram
1/4
20.12.2019.
u 18:21

Inače, spomenuti P.M.  je 2009. godine u Splitu gađao prolaznike zračnicom da bi nasmijao goste na tulumu stanu.

Zadarska je policija završila dio kriminalističke obrade nakon premlaćivanja dvojice homoseksualnih američkih vojnika koji su napadnuti u zadarskom klubu Opera dok su na plesnom podiju strastveno 'twerkali'. Incident se dogodio koncem listopada, gay vojnici stari 24 i 25 godina jedva su izvukli živu glavu. Odmah nakon što su odvedeni u bolnicu gdje je utvrđeno da se radi o lakšim ozljedama, momci su odletjeli iz Zadra zbog vojnih obaveza.

Policiji je to otežalo istraživanje, ali su danas ipak prijavili P.M (33) iz Splita i Zadranina M.K. (19) zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave jer nije utvrđen motiv diskriminacije, piše 24sata.

Incident je navodno započeo stariji mladić, nakon čega se priključio mlađi.

Inače, spomenuti P.M.  je 2009. godine u Splitu gađao prolaznike zračnicom da bi nasmijao goste na tulumu stanu. Bio je i 'voditelj objekta' u Operi, ali je, prije par dana dobio je otkaz zbog manjka pronađenog u skladištu. 

- Službeno nismo o procesuiranju napadača dobili nikakvu obavijest, ali dobro je da se aktivno radi na slučaju - kazao je jedan od dva napadnuta mladića, prenosi 24sata.

Ipak, vojnik je zadovoljan jer i ova informacija govori o tome da policija 'pokušava pronaći neku vrstu pravde'.

- Opet bih posjetio Hrvatsku. Možda ne baš Zadar, nego neka mjesta koja su više LGBT prijateljski nastrojena. To ne znači da nam se nije svidio Zadar i da nismo u njemu uživali većinu vremena. Predivan je i, osim incidenta, tamo smo proveli predivno vrijeme - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 7

TU
turko
16:19 21.12.2019.

što južnije to tužnije i nazadnije

DU
Deleted user
23:14 20.12.2019.

amerikanski soldati su superiorni, to svi znamo... malo mi je čudno da ih je sredio jedan obični konobar.. 😁

Avatar nekineki
nekineki
11:08 21.12.2019.

gey vojnici navodno još uvijek u stanju emocionalne inkontinencije povodom incidenta, nespremni za vojne manevre, zamotani u dekici sa piksom nutele!...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije