Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesto za sve
Povratak na članak

Vlč. Sudac već ima novac za pastoralni centar u Jastrebarskom

Moderna zgrada trebala bi izdržati potres od devet stupnjeva po Richteru, a imala bi i atomsko sklonište za 20.000 ljudi.

Komentari 98

PR
prix
19:11 16.04.2010.

ma ovaj je sudac megaloman... mislim, svećenik bi trebao biti poseban ali na jednostavan način, a ne da preuzme ulogu sanadera... ali to je samo moje mišljenje...

VL
MA
malirvat
19:58 16.04.2010.

e moj black_bloc volio bi i ti da znaš .ali Bog ti nije dao tako da ti nisi ništa kriv,ali ne brini se biti će bolje..

VL
OB
-obrisani-
20:46 16.04.2010.

Isprika na gnjavaži ali ne kužim zašto je ovo posebno izdvojena vijest!

VL
KA
karlo69
21:06 16.04.2010.

mislim da se doček 21.12.2012. g. dočekuje spremno.. svaka čast Sudcu.. bolje je biti spreman, nego li sjediti pred TV-om i piti pivo.. kakvih sve nema glupih komentara, žalosno! Evo stiže polako večeras sa Islanda \"prirodni\" pozdrav svijetu.. i štoo će štovani komentatori poduzeti? mogu se samo lijepo naguziti, i čekati..!

VL
OB
-obrisani-
21:49 16.04.2010.

Ako crkva nist ne gradi, onda ovakvi prevaranti kao ovaj narkoman pocinju se petljati u gradnju velebnih bunkera za daljnju pljacku naroda. Umjesto da se grade tvornice i pomaze poljoprivreda crkva i ovakakav idijot samo kane iskoristavati i pljackaqti ovajj narod .... FUJ! HRAC PLJUC!

VL
GO
gomolava
23:07 16.04.2010.

I to sve pod vodom?

VL
OB
-obrisani-
12:41 17.04.2010.

Hehehe a gle ateista kako ih obuzima gnjev. Ja nisam bogomoljka ali cu bas donirati lovu za to. A vi i dalje serite koliko god mozete.....

VL
BO
bonsai
07:20 18.04.2010.

na čemu je taj sudac , na kokainu? alkoholu?

VL
OB
-obrisani-
19:02 16.04.2010.

...-:))...Bravo Zlatko !!....(ali, nedajte \"guste\"-komunjyarama)

VL
AV
avileno
19:08 16.04.2010.

Mislim da je to hvale vrijedan projekat,trebalo bi poceti stvarati takve nukleuse zivota imune na danasnje \"vrijednosti\" i licemjerje.Mjesto za one koji zele zivjeti i raditi punim plucima bez obzira na razlicitost u pogledima na zivot.To bi bilo nesto poput Hrvatske kakvu smo prizeljkivali i za kakvu smo se borili,a svi vidimo sto smo docekali!

VL
LE
lauf.er
19:10 16.04.2010.

Sve je OK ako gradi od svojih ili od novaca (privatnih) sponzora. I ukoliko objekt odgovara prostornim planovima i zakonskim normama. Pa, tko voli nek\' izvoli.

VL
OB
-obrisani-
19:15 16.04.2010.

Zavist, ..je Najvecí grih-cóvjecánstva,..zato su u Domovinskom ratu , Serbi sa \"Kajinovim-sindromom\"- razrusíli 427 Crikvenih- Rimokatolickih objekta, ...1+1=2 !!

VL
KC
kcbajka
19:18 16.04.2010.

Ak si već umišlja da je Isus treba ga razapeti ko Isusa. Tak kak izgleda mogel bi glumiti krampusa za Nikolinje.

VL
DD
Drag.Dom.Rata
19:24 16.04.2010.

hvala dragom bogu da postoji sansa da vlc. sudac ostane aktivan i pomaze nama vjernicima kod duhovne obnove, samo se nadam da ga mafijasi hbk a na celu sa najvecim mafijasom \"Bozanicem\" nece opet sprijecavat u sirenju vjere i duhovne obnove, sto bi inace trebao biti njihov primarni zadatak,, no na zalost Bozanic i ini su postali samo lopovi koji jedva cekaju da ostete malog covjeka-vjernika.....

VL
Avatar black_bloc
black_bloc
19:19 16.04.2010.

Ovo može popušit samno nepismena stoka na balkanu.

VL
KO
kokolomoj
19:33 16.04.2010.

Para na paru ide.

VL
RI
riousa
19:41 16.04.2010.

Svaki covijek ima pravo da vijeruje. Prema tome pustite covijeka na miru. Kome se nesvidja nek neide tamo. Da je srece pa da ga drzava podupre. Barem nesto nek ucini za narod kad im vec nista nedaje samo uzima. Covijek se trudi da uradi nesto za narod a pitam se sta se to drzava trudi za narod.

VL
KO
koinsky
19:52 16.04.2010.

da je kakva druga sekta u pitanju,vec bi odavno bila zabranjena.no kako je u pitanju katolicka crkva,uz sve prljavstine,lazi,perverznosti i ostale nebrojene svinjarije,sve se to tolerira.jedina razlika je sto imaju prednost od 2000 godina i vlastitu drzavu!

VL
OB
-obrisani-
20:13 16.04.2010.

Zašto bi netko tko se zove Zlatko Sudac predstavljao projekt samoodrživog eko sela, s vlastitom energijom, centrom, proizvodnjom hrane, atomskim skloništem za 20.000 ljudi????????????? S bankom sjemena??? Zašto bi netko na vrhuncu moći (Sanader) preko noći pobjegao u anonimnost? Zašto u Svaalbardu u Norveškoj grade podzemna skloništa??? Jedini odgovor koji se nameće jest - znaju nešto što mi ne znamo.

VL
OB
-obrisani-
02:56 17.04.2010.

Kazu ljudi da nije nista moguce ponijeti sa sobom kad umremo.Ali to nije tocno( To vrijedi samo za materijalno). Svi mi cemo ponijeti nase memorije( na osnovu kojih SAMI SEBI PRESUDIMO), i nasu SVIJEST.Stupanj nase svijesti,i u zivotu i smrti, odredjuje kojim ce mo putem krenuti i sto smo na tom putu sposobni ciniti .Nasa svijest postoji ,ne? Od cega je nacinjena( ako nesto postoji MORA biti od neceg nacinjeno,ha,ha).Ima li nasa svijest boju,opip,okus,miris ,zvuk??? Ili je nasa svijest samo dio supersvijesti (Boga)? Kao kap( kristalno ciste) vode kad se izdigne iznad oceana i usklikne \"Ja jesam\". Sjecam se jednog istinitog dogadjaja. U mjestu gdje sam zivio, jedan covjek( teski pusac), potpredsjednik komunisticke partije za tu provinciju, dobio je rak na plucima.U bolnici su napravili X-ray snimku i poslije konsultacije doktor mu je dao 3-maksimalno 6 mjeseci zivota.Iduci kuci pjesice prolazio je taj komunist pored ukrajinske pravoslavne crkve koja je svega oko 5 blokova udaljena od bolnice Royal Alexandra. Zastao je i pred oci mu je dosao njegov zivot i usao je u crkvu i pomolio se( zamislite dusevno stanje tog covjeka u tom trenutku) Prema njegovoj prici bozije svjetlo je doslo “odzgora” i uslo u njegovo tijelo i on je znao u sekundi da je potpuno izlijecen.Otisao je iduci dan doktoru i ponovo su mu snimili pluca,NI TRAGA RAKU( ne nije to nikakva samo njegova prica,pisalo je i u lokalnim novinama sa svom dokumentacijom). I sto se sad tu dogodilo ,ako ga je izlijecio Isus kako on tvrdi, kako to da taj Isus nije izlijecio stotine drugih,dobrih poboznih ljudi, koji su se molili u toj crkvi??? Ako je to bilo CUDO ;sto je to ustvari,samo rijec za nesto sto mi ne razumijemo. Mene u toj prici samo zanima NACIN na koji se to dogodilo i moze li se to REPRODUCIRATI. Vidjao sam, i nekoliko puta sa njim razgovarao, tog prije okorjelog komunistu a sada velikog Isusovog sljedbenika, cesto na uglu glavne ulice gdje razdaje letke i cijeli dan vice; “May I give you a testimony what Jesus did for me”.( Mogu li vam dati svjedocanstvo sto je Isus ucinio za mene). Da je on kojim slucajem bio musliman ili sljedbenik neke druge vjere ,upotrijebio bi potpuno drukciju treminologiju ,ne? Pametnom dostatno !!!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.