Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznuda
Povratak na članak

Vlastitog oca 22-godišnjak iz Zadra izreketario za 20.000 kuna!

Prilikom iznuđivanja mladić je zastrašivao oca telefonom, a potom je svoje prijatelje angažirao da se predstavljaju kao osobe iz krim miljea. Kada je otac u jednom kafiću u Zadru svom sinu predao dio novca, policija ga je uhitila.

Komentari 6

DR
dreamteam
10:21 31.03.2010.

Eto sto vam droga radi.Mater i oca bi prodali samo da dobiju par grama. Dok se to zlo ne unisti biti ce sve gore.

VL
OB
-obrisani-
10:35 31.03.2010.

U gradu sa 5% narkomana ništa čudno,nitko ništa ne radi samo drogiranje i alkohol

VL
SI
signum
09:59 31.03.2010.

Izgleda da se Hrvati drže one poslovice \"Tko će koga, nego svoj svoga\". Do sada su ljude \"Reketarili\": -vlastita država -vlastiti grad -a sad su izgleda počela i djeca Katastrofa

VL
BI
bizzwizz05
10:11 31.03.2010.

\'\'zna se\'\' da u Zadru svaka veća birtija plaća reket. ako ne inspekcijama onda njihovim \'\'trgovačkim putnicima\'\' poput ovog sina.

VL
BO
bomba
12:52 31.03.2010.

Kad ga je pravio trebao je znati da ga treba i odgojiti.

VL
OB
-obrisani-
13:02 31.03.2010.

Mali opis narkomana,----Nepopravljivi likovi,vlastite roditelje bi prodali za drogu,kradu,lažu i ništa im nije za vjerovati,jedan savjet policiji neka traže da se jednom godišnje provode po srednjim školama testiranja na drogu! Testiranja neka budu anonimna i neka se samo obavjeste obiteljii ,to je uvela švedska i danska i drastićno je palo drogiranje i više reklama na državnoj televiziji o štetnosti droga,ti programi bi trebali bit besplatni jer na kraju krajeva ..HTV se kune da je Javna televizija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.