Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznuda

Vlastitog oca 22-godišnjak iz Zadra izreketario za 20.000 kuna!

kune
arhiva VL
31.03.2010.
u 09:37

Prilikom iznuđivanja mladić je zastrašivao oca telefonom, a potom je svoje prijatelje angažirao da se predstavljaju kao osobe iz krim miljea. Kada je otac u jednom kafiću u Zadru svom sinu predao dio novca, policija ga je uhitila.

ZADAR - Zadarska policija jučer je dovršila kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 22 do 25 godina iz Zadra koje se sumnnjiči da su počinili kazneno djelo iznude. Policija izvještava da je utvrđena osnovana sumnja da je 22-godišnjak od svog 53-godišnjeg oca na ime nepostojećeg duga iznuđivao iznos od 20.000 kuna.

Pritom se koristio zastrašivanjem, nazivajući oca s telefonskih aparata svojih prijatelja, a potom i angažirajući ih da se predstavljaju kao osobe iz krim miljea. Prije desetak dana jedan od prijavljenih dovezao je oštećenog u kafić u Zadru gdje je svom sinu predao dio novca, kojom prilikom su i uhićeni. Protiv sve četvorice je podnesena kaznena prijava zbog iznude - izvijestila je glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić.

Doznajemo od policije da su 53-godišnjaka jednom prilikom sinovi prijatelji ugurali u auotombil i tamo ga zastrašivali i vrijeđali. Inače, 22-godišnjak mu je sin iz prvog braka.


Ključne riječi

Komentara 6

DR
dreamteam
10:21 31.03.2010.

Eto sto vam droga radi.Mater i oca bi prodali samo da dobiju par grama. Dok se to zlo ne unisti biti ce sve gore.

OB
-obrisani-
10:35 31.03.2010.

U gradu sa 5% narkomana ništa čudno,nitko ništa ne radi samo drogiranje i alkohol

SI
signum
09:59 31.03.2010.

Izgleda da se Hrvati drže one poslovice \"Tko će koga, nego svoj svoga\". Do sada su ljude \"Reketarili\": -vlastita država -vlastiti grad -a sad su izgleda počela i djeca Katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije