Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Ružić i Slavko Križe na svojoj koži osjetili što znači negostoljubivost
Povratak na članak

Vlasnike lunaparka Bibinjci danima tjerali pa pretukli

Cijelo vrijeme provocirala nas je skupina maloljetnika kojih je znalo biti od desetak do 20. Bacali su kamenčiće prema nama, vikali su nam da smo Srbi, Cigani.

Komentari 18

XN
xnet0822
06:46 20.10.2009.

Boxerzg očito nije pri zdravoj pameti, kad ima toliko snage da izvrijeđa sve mještane Bibinja ..... SRAMOTA ! P.s. Admine, pliz, obriši njegov komentar i upozori ga da se suzdrži od daljnjeg iskaljivanja bijesa nad nedužnim ljudima, koji nisu ništa krivi !

VL
DU
Deleted user
06:37 20.10.2009.

A zasto u clanku nista ne pise o tome tko su ti ljudi, ti vlasnici tog lanaparka. Ako su zbilja ili cigani ili Srbi, i ako je u tom selu i kraju bilo problema sa ceatnitkovima - onda je razumljivo to sto im se dogodilo, onda su oni bezobrazni i drski sto su se drzvnuli uopce doci u taj kraj - a ne stanovnici tog sela i tog kraja. Znade li netko nesto vise o svemu tome? Ovako je clanak nepotpun i pristran ... I kakav je to \"nevjencani\" suprug? Inace, hrvatski se veli \"OTKVACITI\" a ne otkaciti (=srpski).

VL
MR
mrvecdam
00:06 20.10.2009.

Copor hijena i smradova,samo tako napadaju u coporu

VL
JO
joesatrianni
23:38 19.10.2009.

volio bi da mi se javi \'\'junačina\'\' koji je istukao ženu metalnom cijevi. Baš me zanima da li se tuče i s muškarcima ili je pičkica ko i svi Bibinjci koji su hrabri samo kad su žene u pitanju ili ih je 20 na jednoga.

VL
BR
brođo
13:11 20.10.2009.

silverback, ti si sa svojim pisanjem stvarno silverbik, Nepismenko jedan. Ovo je još samo jedna od antireklama za dobrodošlicu turistima u lijepu našu. Ni divlji zapad nije im ravan. Tamo bar nisu udarali žene.

VL
BE
bela007
17:52 20.10.2009.

Samo cu jedno reć,,Bože sačuvaj,,Kad su već tako pobožni i poslije nedjeljne mise tako nesto naprave nek im Bog oprosti. Sram vas bilo bibinjci

VL
OB
-obrisani-
19:01 20.10.2009.

Davnih dana sam upitao one s plavim prsima \" što kad ne bude srba?\" ! Ovih dana sam i sam doživio da me idiot s kvocijentom stolice optuži da sam srbin! Da nije tragično bilo bi smješno! Mislim da bii Freud uživao u Hrvatskoj!

VL
BE
beppi
21:44 20.10.2009.

Bibinjci su sada najveci Hrvati, a 92-95 cijelo selo je bilo u izbjeglistvu po Europi dok su im drugu iz unutrasnjosti zajedno sa nekim Srbima branili selo. Jadnici nista drugo .

VL
SA
SamoBibinje
19:52 21.10.2009.

što vi imate protiv bibinjaca..i to da je cilo selo bilo u izbjeglistvu..pa mislin stvarno..a i ti sto govoris da celo selo smrce belo..ma vama ne fali daska u glavi..fali van cila stolarija..

VL
SA
SamoBibinje
20:13 03.11.2009.

kad znate tako priko neta srati..što ne serete u facu..zato..jer se svi bojite bibinjacaa..a da bi se kladiti da niko od vas tu sto komentirate..nema priko 18..zato mucite..

VL
MA
malidiv
08:28 20.10.2009.

Zato ja, kad idem na godišnji, u širokom luku izbjegavam to područje. Zemlju idiota i lokalnih šerifa koji misle da je mjesto gdje žive njihovo i božje i da mogu otjerati svakog kog se sprdnu. Budale jedne.

VL
XN
xnet0822
21:42 19.10.2009.

Boxeruzg, ne blebeći gluposti !

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:37 20.10.2009.

Slavko Križe nije profesor hrvatskog jezika, ali u svakom slučaju, bolje vlada njime nego \"silverback\" . Silverback je vjerojatno punoljetan, ali, zbog hrvatskog jezika sigurno je imao teških problema završiti osnovnu školu. U sve skupa sedam redova, uspio je ispustitipustiti 14 kvačica na slova \"š\" , \" č\" i \"ć\". Slijedeće greške - \"lanapark\", cigani piše malim slovom, a začudo, Srbi imaju veliko s. \"Ceatnitkovima\" je njegova izvedenica, možda misli da je fora, ali, hrvatski sigurno nije. Zatim \"drzvnuli\"? Nevjencani suprug znači da zajedno živi sa njim ali nije vjenčana, što je po našemu obiteljskom zakonu izjednačeno. Nisam u članku našao izraz - \"otkačiti\". I na kraju, S. Križe je rođen u Zadru, hrvatina, kao i svi sa tim prezimenom.

VL
HC
hard crash
11:14 20.10.2009.

evo sad cu vam ja dati informacije iz prve ruke...to su pristojni i uljudni HRVATI koji su došli zaraditi koju kunu za sebe i svoje troje djece a i zabaviti djecu u bibinju! plačaju porez ovoj državi a ne kao neki bibinjci sa lažnim ratnim statusom koji sad glume velike hrvatine pa se iživljavaju na nedužnim ljudima.. a i to što su ih napali se dogodilo jer je netko zakuhao i okrenuo bibinjce protiv njih(taj netko ili NEKA će se prepoznati) i mi bi sad mogli skupiti od svih 5 milijuna ljude koji bi rado došli ispraviti to sto je napao tu jadnu ženu i vratiti mu milo za drago! tko god ovo čita nek zamisli da su njegovu ženu ili majku napali metalnom cijevi. a i vi bibinjci kad ste tako hrabri sto ste posakrivali oružje pred policijom. s ovim svime sam htjela reći: STOP NASIJLU NAD ŽENAMA I MALIM OBIČNIM LJUDIIMA! s ovim ne želim vrijeđati sve bibinjce,jer sve se to događa zbog pojedinaca koji blate to lijepo malo misto! svaka čast ostalim pravednim i normalnim ljudima,nemojte se naći uvrijeđeni

VL
BE
bela007
08:54 21.10.2009.

uvik se govorilo da oko bibinja triba sagraditi kineski zid. od deset situacija u crnoj kronici bar pet se dogodilo u bibinjama ili su bibinjci glavni akteri. sami bibinjci kažu da oni nisu ludi nego im smetaju podzemne vode.u toto selo zadrani ne idu i ne druže se sa bibinjcima jer se oni druže međusobno i žene se međusobno a kad dođu u grad prijetnja su normalnom svitu.to je posebno izraženo od 90 godine jer njima paše kaos i anarhija.

VL
OB
-obrisani-
11:30 21.10.2009.

To su izgleda oni specijalci kojima se letos priviđale Ceca i Brena , pa sad i od Hrvata prave Srbe , moguća dijagnoza je samo jedna , \" celo selo šmrče belo \" !

VL
RO
romictea
22:27 19.10.2009.

Poruka je vrlo jasno recena: Stranci zaobidijite u velikom luku Bibinje, Zadar i Hrvatsku, huligani ce vas napadati i tijerati, a policija ce vas jos i kazneno prijaviti. Stvarno odraz kuture i civilizacije stare Jadere.

VL
BO
boxerzg
21:33 19.10.2009.

Bibinjci, poznata govna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.