Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ga istražuje

Vlasnik restorana u Zagrebu dobio prekršajne prijave zbog 'zabrane ulaska pederima'

Tihi gaj
Facebook
28.09.2022.
u 11:20

Novom objavom na Facebooku naveo je kako se ispričava "ako se se netko našao uvrijeđen", jer da mu je ona sporna "krivo protumačena".

Zagrebačka policija prekršajno je prijavila 48-godišnjeg vlasnika restorana "Tihi gaj" zbog sumnje kako je objavom da je u restoran "strogo zabranjen ulaz pederima" počinio diskriminatorni te prekršaj protiv javnog reda i mira, a on se u novoj objavi ispričao i naveo da mu je ona prva "krivo protumačena".

Iz policije su u srijedu izvijestili kako su nakon kriminalističkog istraživanja utvrdili da je osumnjičeni spomenutom objavom na društvenim mrežama prekršio zakone o suzbijanju diskriminacije te o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Novom objavom na Facebooku naveo je kako se ispričava "ako se se netko našao uvrijeđen", jer da mu je ona sporna "krivo protumačena".

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
11:28 28.09.2022.

e baš bum sada otišao kod njega na ručak u inat svim pede...a

RA
razvaljujem
16:45 28.09.2022.

Lukav je taj tip, provuci ce se sa malom kaznom , ali je zato dobijo veliku reklamu, pa ce mu mnogi ljudi dolazit iz inata pederima.

MO
modovisisajteMaraschino
11:32 28.09.2022.

Tihi gaj... možda da promjeni ime jer očigledno privlači krivu klijentelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije