Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kandidat u Međimurju

Vlasnik Guinnessovog rekorda u utrci za župana

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
22.03.2021.
u 12:52

Levačić je najavio da će mu u fokusu biti poticanje uzgoja industrijske konoplje, blockchain tehnologija i rudarenje kriptovalutama

Kandidaturu za međimurskog župana objavio je Čakovčanin Dejan Levačić, poznat po proizvodnji parfema i nosioc svjetskog rekorda u veličini parfemske bočice. Nezavisni je kandidat s podrškom Domovinskog pokreta, a zamjenik mu je Tin Hrgović, jedan od organizatora prosvjeda "Želim normalan život" koji je 2019. podigao dosta bure.

Levačić je najavio da će mu u fokusu biti poticanje uzgoja industrijske konoplje, blockchain tehnologija i rudarenje kriptovalutama poput bitcoina, otvaranje višenamjenskog centra za mlade koji bi, uz ostalo, imao i studentsku televiziju, automotodrom i povećanje razine sigurnosti u Međimurju.

Levačić se 2019. godine upisao u Guinnessovu knjigu rekorda s bočicom parfema Gold zapremnine 616 litara. Ove godine predstavio je parfem koji je nazvao Bitcoin.

 

 

>> VEČERNJI TV SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

Komentara 2

NE
Neo001
16:20 22.03.2021.

Međimurci su željni ovakvih prodavača magle poput posavca, kovača i drugih levih luftrremzera koji su uspjeli da narod koji najviše radi u Hrvatskoj ima najmanje plaće, te da je 10 % mladih ljudi iselilo u strani svijet pa starcima šaljuu novce. Takvi mogu imati podršku sigurnu samo od roma.

LA
lajh1985
13:35 22.03.2021.

mogli ste onda sliku njega i te boce od 616 litara stavit,a ne ove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije