Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRI SE UPOZORENJE

Vlasnici pasa u strahu: 'U Splitu se pojavio smrtonosni virus, najugroženiji su štenci'

Zagreb: Psi kao najbolje društvo za šetnju centrom grada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
23.10.2022.
u 19:02

Osim njenog upozorenja - isto stoji i poruci koja kruži istokom Splita u kojoj se poziva vlasnike da kupe izmet svojih pasa

Uznemirena građanka Splita upozorila je kako gradom kruži ''smrtonosni virus'', a koji pogađa pse.

Naime, redakciji portala Dalmacija Danas uputila je upozorenje.

''Parvo virus" se zove. Prenosi se preko drugog zaraženog psa, može biti kontakt, njuškanje izmeta ili drugih izlučevina. U veterinarke smo kod koje se trenutno nalazi još jedno malo štene iz Žrnovnice zaraženo s tim virusom'', ispričala je žena.

Osim njenog upozorenja - isto stoji i poruci koja kruži istokom Splita.

''Žrnovnicom se proširio smrtonosni "Parvo virus". Najopasniji je za mlade pse čiji imunitet nije još dovoljno jak, te za starije pse s oslabljenim imunitetom. Prenosi se preko kontakta sa zaraženim psom ili preko zaraženih izlučevina na kojima virus može biti aktivan i do godine dana'', stoji u poruci te se poziva vlasnike da kupe izmete svojih pasa.

>> VIDEO Nove cijene od utorka: Gorivo bi moglo drastično poskupiti?

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
19:53 23.10.2022.

Možda ih to potakne da počnu skupljat za pasima.. di god kreneš nije govno nego se pas posra

Avatar zidam spremno
zidam spremno
20:03 23.10.2022.

A di je problem..? Uvedite im maske i potvrde.

A1
Anita_1
22:43 23.10.2022.

Moj je ljetos dobio neki virus od kojeg se dobije nutarnje krvarenje,bilo je zlo .Svaki dan na infuziju i tako sedam dana kao i inekcije,ko goglen je bila izbodena,ali je sreća što je imala dva cjepiva pa je preživjela i uz lijekove koje je dobila,ali se naplatila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije