Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŽIVALA NAKON ZATVARANJA

Vlasnica kafića ulovljena kako krši mjere: Može dobiti dvije godine zatvora za to

Hrvatska prvi dan u mini lockdownu, zatvoreni kafići i restorani
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.11.2020.
u 13:07

Policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite, te su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 22-godišnjakinjom sa šireg biogradskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.

Naime, u petak, 27. studenog 2020. godine policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite o  privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, te su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt  u kojem se nalazilo šest osoba koji su sjedili za šankom i bili posluženi pićem od strane 22-godišnje vlasnice, te se nisu pridržavali naloženih epidemioloških mjera.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti iz čl. 180. Kaznenog zakona predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kazna za ovo kazneno djelo može biti i do dvije godine zatvora, doznajemo u zadarskoj policiji

Komentara 1

EB
EBERT
13:12 29.11.2020.

tako i treba. tamo gdje najvise boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije