Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On tvrdi da izmišlja

Vlasnica kafića kaže da ju je načelnik općine šamarao: 'Udario me više puta, govorio da je to njegovo selo'

Bjelovar: Unato? završetku radova mještani godinu dana ?ekaju na vodu
Damir Spehar/PIXSELL
12.07.2023.
u 12:12

Vlasnica kafića kaže da ju je zvala uplakana djelatnica koja je tvrdila da su je načelnik Severina i njegov prijatelj verbalno napali. Otišla je do kafića, a sukob je, kaže, kulminirao.

Žarko Žgela, načelnik općine Severin u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji više nije član Hrvatske demokratske zajednice. Istupio je na vlastiti zahtjev, potvrdio je to portalu Klikni.hr predsjednik županijskog HDZ-a Miro Totgergeli.

Žgela je navodno prije nekoliko dana u lokalnom kafiću pijan napao vlasnicu i neke goste. Intervenirala je i policija, a vlasnica kafića završila je u bolnici zbog ozljeda koje joj je, prema njezinim riječima, nanio upravo Žgela. "Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Očekujemo pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica",  rekao je Totgergeli. Portal doznaje kako je istraga pri kraju i kako će protiv Žgele vjerojatno biti podnesena prijava.

Vlasnica tvrdi da su on i njegov prijatelj verbalno napali njezinu zaposlenicu nakon što im je odbila poslužiti još jedno piće. "Oko 22.49 sati sam zaprimila poziv djelatnice koja je bila u plaču i rekla da više ne želi raditi. Na pitanje što se dogodilo je kazala da ju dva gosta iznova hvataju i maltretiraju, a jedan od njih je Žarko Žgela. Sjela sam u automobil i u kafić ušla malo prije 23 sata. Načelnik je bio naslonjen na šank, a pored njega je stajao njegov prijatelj. Upitala sam ih zašto konstantno stvaraju probleme mojim djelatnicima, a potom ih zamolila da napuste lokal i da više ne dolaze. U tom trenutku načelnik Žgela nije ništa rekao, već je njegov kolega počeo vikati na mene da moje 'konobarice ne valjaju', 'da se moraju podati, odnosno podrediti njima' ispričala  je za Bjelovar LIVE vlasnica. Na parkiralištu je počela makljaža više gostiju.

VEZANI ČLANCI:

Ispričaja je, između ostalog, da ju je načelnik primio za vrat. Odgurnula ga je, a on joj je navodno rekao: "Jeb.. ti mater, znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!".

"Odgovorila sam mu da me nije briga tko je on i tada me krenuo šamarati, dok je uokolo trajala tuča. Udario me je više puta, što šakom, što dlanom po licu. I to više puta. Sve to se lijepo vidi na snimkama s nadzornih kamera mog kafića koje su već predane policiji", ispričala je za Bjelovar LIVE. Kaže da njezine zaposlenice s njim imaju problemna otkad je otvorila kafić prije dva mjeseca. Dodaje da će angažirati odvjetnika.

Za portal je načelnik rekao da nema komenatara. No za 24sata je poručio da je sve to izmišljotina.

Policija kaže da su 9. srpnja 2023. godine postupali u Severinu. "Te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrđeni identiteti nekoliko počinitelja narušavanja javnog reda i mira, dok se i dalje provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili svi sudionici navedenog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja i zaprimanja bolničkih prijava i kvalifikacija povreda slijedi odgovarajuće pismeno izvješće nadležnom sudu", odgovorili su iz policije.

Komentara 7

LO
Lojzek1967
13:17 12.07.2023.

HDZ banda prokleta...

DU
Deleted user
13:40 12.07.2023.

U selu od 600 ljudi veli znas ti ko sam ja??haha trebala mu je rec da je to netema

VL
vladek370
12:58 12.07.2023.

Poznajem načelnika, jako puno pije i agresivan je kad je pijan,. Uvjeren sam da je ovaj incident istinit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije