Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova tragedija

Vlak usmrtio pješaka – prugu prelazio sa slušalicama na ušima?!

vlak
Foto: Dominik Grguric/PIXSELL
1/2
09.01.2014.
u 14:36

Nesreća se dogodila oko 11.50 sati u blizini pružnog prijelaza na Mažuranićevoj obali

Na pružnom prijelazu na Mažuranićevoj obali, gotovo u središtu Karlovca, vlak je usmrtio zasad nepoznatog mladića, navodno rođenog 1979. godine. Policija obavlja očevid i ne isključuje mogućnost samoubojstva, a na mjestu događaja je i državna odvjetnica.

No, prema riječima očevidaca, muškarac ima oko trideset godina, imao je ruksak na leđima i slušalice na ušima. Dok se približavao pružnom prijelazu, vozač mu je nekoliko puta snažno potrubio, ali bilo je prekasno, udario ga je i odbacio, a cipele su mu odletjele na obalu rijeke Kupe iznad koje se sve odigralo.

Očevici kažu da je mladić na trenutak ipak okrenuo glavu, pogledao prema vlaku i skinuo slušalicu iz uha, ali bilo je prekasno.

Jedan od očevidaca nagađa da je riječ o studentu koji živi na području Ozlja. Željeznički promet prema Splitu i Rijeci bio je obustavljen, no iza 15 sati je normaliziran.

>>Gabrijel je pratio svoju Bebu kući. Vlak je naletio na njih i usmrtio ih

>> Pijani mladić čudom preživio: Autom podletio pod vlak

Ključne riječi

Komentara 11

CH
chemica
15:34 09.01.2014.

Elementarna nepogoda u prometu. Pješak sa slušalicama ili s mobitelom. Vozač bar uspori pa mu skidaš sve po spisku, ali pješaci kao da su u nekakvom vlastitom Svemiru. Stoji nas deset na zebri, a on prelazi na crveno. Terenac ga teškom mukom zaobiđe, a lik se dere u mobitel da ga je "luđak" skoro pregazio! Drugi je pri prelasku zebre na crveno ( mi normalni i opet čekamo zeleno), ostavio pod automobilom klompu. Ajde, taj se bar nije pokušao fizički obračunati s vozačem već se čak ispričao skakučući na jednoj nozi u potrazi za klompom u obližnjem grmlju. Kad će se takve nepokon početi kažnjavati? Trči po nasipu sa slušalicama koliko te volja, ali sudjelovati u prometu nesvjestan čak i vlaka koji nailazi...Što se dešava s mozgom tih ljudi? Dobro pitanje za stručnjake. Kao da im prijeđe nekakva sjena preko mozga kad stave mobitel na uho.

DI
duncan_idaho
15:02 09.01.2014.

nažalost neki stvarno nemaju mozga, i nema im pomoći...

DI
duncan_idaho
15:07 09.01.2014.

Žao mi je, ali ovo NIJE tragedija. Čovjek se rodio bez mozga ipravo je ČUDO da je poživio tako dugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije