Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u new yorku

Vlak u podzemnoj iskočio iz tračnica: 19 osoba ozlijeđeno

vlak iskočio iz tračnica
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
02.05.2014.
u 22:29

U vlaku je bilo 1000 putnika, a uzrok nesreće zasad nije poznat

Vlak podzemne željeznice u kojem je bilo 1000 putnika iskočio je iz tračnica u Queensu u New Yorku pri čemu je 19 osoba ozlijeđeno, javlja Reuters.

Među 19 ozlijeđenih su i četiri osobe koje su prebačene u bolnicu zbog potencijalno teških ozljeda, izvijestile su tamošnje vlasti. Ostali su lakše ozlijeđeni.

Nesreća čiji uzrok zasad nije poznat, dogodila se u 10 i 20 sati po lokalnom vremenu, a iz tračnica je iskočio vlak na liniji F.

Evakuacija putnika, prema pisanju USA Today, završila je oko 12 i 15 sati po lokalnom vremenu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

(Foto:Reuters/Pixsell)

>> Više od 170 ozlijeđenih u sudaru vlakova

Komentara 2

DU
Deleted user
08:03 03.05.2014.

Kaj je je, ali u Hrvatskoj se ni u snu ne može dogoditi da u vlak u podzemnoj željeznici iskoči iz tračnica i da pritom nastrada nekoliko desetaka ljudi. To je jedna od velikih komparativnih prednosti života u Lijepoj Našoj. Znamo li mi tu prednost iskoristiti u turističke svrhe?

Avatar reference
reference
13:59 03.05.2014.

ajde nek mi neko objasni, zasto kad se ovako nesto dogodi cijeli svijet likuje. ko je tu "lud". amerika ili ostatak svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije