Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za život

Vlak snažno udario automobil na prijelazu bez rampe, vozač hitno prebačen u bolnicu

Ilustracija
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
29.05.2018.
u 14:51

Vozač kojem, zbog neimanja dokumenata na licu mjesta, još nije utvrđen identitet prebačen je u Opću bolnicu Virovitica, a očevid je u tijeku

Putnički vlak udario je u automobil virovitičkih registarskih oznaka na pružnom prijelazu bez rampe sa svjetlosnom signalizacijom u Podravskoj ulici u Taborištu, a u automobilu je bio samo vozač koji je teško ozlijeđen, javlja 24sata

Vozač kojem, zbog neimanja dokumenata na licu mjesta, još nije utvrđen identitet prebačen je u Opću bolnicu Virovitica, a očevid je u tijeku. Nakon očevida bit će poznato više informacija. 

Ilustracija
1/3

Djelatnici VP Virovitica i Hitne službe odmah su izašli na teren, a promet je zaustavljen za sva vozila. Do normalizacije prometa vozi se alternativnim prometnicama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije