Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Vlak se zabio u betonski stup koji je netko postavio nasred tračnica!

12.04.2014.
u 21:01

U vlaku srećom nije bilo putnika, a ni prometno osoblje nije ozlijeđeno. Kako se radi o novom niskopodnom vlaku počinjena je ipak znatna materijalna šteta

U Međimurskoj županiji, na pruzi između Buzovca i Male Subotice, danas poslijepodne tri minute nakon 17 sati, niskopodni novi vlak 992,  naletio je na betonski stup. Izvijestila je to međimurska policija, koja tek pokušava utvrditi što je betonski stup radio nasred pruge.

- Nemamo nikakvih saznanja zbog čega bi netko to učinio i pretpostavljamo da se radi o kaznenom djelu iz čiste obijesti. U suradnji s Državnim odvjetništom protiv počinitelja će najvjerojatnije biti podnesena kaznena prijava zbog dovođenja ljudi u opasnost - doznali smo od međimurske policije, koja nastavlja intenzivno tragati za počiniteljem ili više njih.

U nesvakidašnjoj željezničkoj nesreći, srećom nitko nije ozlijeđen. U vlaku nije bilo putnika, a nije došlo niti do izlijetanja iz tračnica.Kolika je pak šteta napravljena, u policiji zasad ne žele špekulirati i kažu da se čeka procjena Hrvatskih željeznica. S obzirom da se radi o novom niskopodnom vlaku koji je znatno oštećen, šteta bi mogla doseći i više stotina tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 11

LO
Lol0
21:52 12.04.2014.

992 je broj vlaka a tip je 7022 tzv. Gredeljevac.

LE
lektor
22:15 12.04.2014.

Mislim da znaju gdje treba tražiti krivca.

Avatar žič
žič
08:11 13.04.2014.

na toj relaciji ima dosta crnoputih.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije