Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.04.2015. u 12:00

Prema njemu, lijeva koalicija do pobjede će doći uz pomoć Paula Coelha na čiji se citat (“Ako nešto žarko želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš”) poziva Vlahušić odgovarajući na pitanje kako to postići

Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik, osokoljen još jednom izbornom pobjedom priznao je Globusu da ga “politika zanima isključivo kao poligon za uspjeh”. A nakon lokalnog, zaželio se i nacionalnog pa je napisao programski tekst “Savez za lijevi centar – modernu i urbanu Hrvatsku” koji je dostavio čelnicima HNS-a i SDP-a. Prema njemu, lijeva koalicija do pobjede će doći uz pomoć Paula Coelha na čiji se citat (“Ako nešto žarko želiš, cijeli svijet se uroti da to i ostvariš”) poziva Vlahušić odgovarajući na pitanje kako to postići. Tako mu Coelho pomogao.

Ujutro donosi presude, a popodne vodi duhovnu obnovu

Zvonimir Rogić, sudac Općinskog suda u Valpovu, u slobodno vrijeme već pet godina vodi vjerske molitvene skupove u mjestima oko Donjeg Miholjca. Rogić tvrdi da njegov vjerski aktivizam ne utječe na odluke u sudnici, ali Jutarnji je objavio svjedočenja koja to dovode u pitanje. Primjerice, ženi koju je zbog ljubavnice napustio muž, usred brakorazvodne parnice sudac je navodno rekao da ju je “obuzeo sotona” i preporučio da dođe na njegovu duhovnu obnovu. Egzorcizam nije spominjao.

Švaljek Sandra 365 – stranka sama i dostatna

Sandra Švaljek, bivša zamjenica Milana Bandića, planira na izborima sama osvojiti Zagreb, i to bez pomoći HDZ-a i SDP-a, otkriva Globus. Osniva li se to sada stranka “Švaljek Sandra 365 – stranka sama i dostatna”?

Kolarić napisala program za Novi SDP, a želi ući u stari

Aleksandra Kolarić, stručnjakinja za odnose s javnošću, predstavila je u Novom listu svoj program reformiranja SDP-a. “Reforme za Novi SDP”, kako glasi naziv tog dokumenta, uključuju izmjene u sastavljanju izbornih lista koje više ne bi sastavljalo čelništvo stranke, već članovi preferencijalnim glasovanjem, a pravilo jedan član – jedan glas vrijedilo bi i u svim unutarstranačkim izborima. Kolarić navodi cijeli niz inovacija koje bi uvela u stranku, premda je riječ tek o prilogu dostavljenom uz pristupnicu SDP-u koji tek treba odlučiti hoće li je primiti u članstvo. Ako je i ne primi, već ima napisan program za neku novu stranku, “novi SDP“.

>> Vlahušić pobijedio HDZ pa zaključio: O presudi ćemo govoriti za pet ili deset godina

Komentara 3

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:32 02.04.2015.

Njega ne zanima politika nego pristup gradskoj blagajni koje mu ta politika omogucuje, a sto se tice "ljevice" svi dobro znamo na koju "ljevicu" on misli: Lijeva ruka desni dzep.

CR
crocro
13:26 02.04.2015.

Koja je to utopija, braćo moja mila. On slavi, ispija šampanjce, promovira se a ne zna što će se dogoditi za nekoliko mjeseci na nacionalnoj razini u izbornoj noći. Mogao bi se dogoditi potop utopije. A oni neka samo pucaju na titule na nacionalnoj razini i neka se nadaju da je narod malo "zameknjen" pa da ne zna što i koga će zaokružiti. na dan "D".

Avatar dmitarX
dmitarX
12:14 02.04.2015.

al je originalan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije