Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar

Vlaho Orepić: Sukob Todorića i Vlade je jedan obiteljski sukob

Vlaho Orepić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.09.2017.
u 11:59

Todorić i Agrokor ne bi postojali bez izvršne vlasti, smatra Vlaho Orepić

Bivši ministar MUP-a Mostovac Vlaho Orepić komentirao je danas istupe Ivice Todorića koji je na svom blogu iznio detalje tajnih sastanaka u Vladi i razgovor s Božom Petrovom.

– Istraga koja se trenutno provodi u Agrokoru i koja će možda rezultirati uhićenjem Ivice Todorića, potaknuta je kaznenom prijavom koju je podigao Božo Petrov. Dakle, ove istražne procese pokrenuo je upravo Most. Krajnje je vrijeme da se razotkrije tko je odgovoran za kriminal u Agrokoru kao i za nestanak tolikog novca – rekao je Orepić.

On je istaknuo kako odgovornost za situaciju u Agrokoru ne može snositi samo ivica Todorić već i izvršna vlast.

– Iako smatramo da tu postoji puno spornih detalja, DORH i pravosuđe trebaju što prije utvrditi tko je sve sudjelovao u malverzacijama uz Ivicu Todorića. Ovaj sad „sukob“ Ivice Todorića i Vlade možemo okarakterizirati kao „obiteljski sukob“. Izvršna vlast nosi veliki dio odgovornosti zbog nastanka ovakvog Agrokora. I zato je saborsko istražno povjerenstvo ključno – smatra Orepić.

Komentara 27

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
12:13 25.09.2017.

Orepiću ovo je bio vas plan : rušite ministra Marića , pada vlada , nema lex Agrokora , dolazi do stečaja , vaš financijer Roglić "otima" Tisak , Rusi sve ostalo , zaposlenici Agrokora na ulicu , dobavljači neplaćeni , , pad BDP -a , kaos u državi . Plenkovic sve saznao pa ste izletili iz vlade . Danas se vidi da su vam pomagali i neki istaknuti članovi SDP -a ( zato sad bernardić ima problema ) .

DU
Deleted user
12:55 25.09.2017.

Ja ne znam, ali Todorić piše kako je susret inicirao Petrov, nakon brojnih Petrovih molbi za sastankom u gluho doba noći. Da, obiteljski sukob Mosta i Agrokora.

DD
ddh
12:50 25.09.2017.

Ocekivano. Dok god ce Todoric odapinjati strelice u pravcu Vlade, dotle ce mu Mostovci biti vrlo bliski saveznici i prikljucit ce se komunistima na celu sa Marasom i Bernardicem. I tu oupce ne igra nikakvu ulogu to, da do ozujka ove godine Plenkovic Todorica uopce nije niti nikada susreo. A i komunjare po medijima su vec preko polovice na strani Todorica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije