Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA VLADA
Povratak na članak

Vlaho Orepić: Radit ću samostalno ili neću biti ministar

Orepić je rekao da izbjeglička kriza nije problem, da je to nešto što se događa Europi i svijetu

Komentari 11

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
11:15 29.01.2016.

Orepiću, kažeš da smo spremni za ulazak u Schengen? Buahahaha. U tom Schengenu koji zapravo više ni ne postoji jedva čekaju Hrvatsku koja šalje kaubojske vlakove migranata u susjedne zemlje, koja po noći šverca teroriste preko Sutle, koja ne vodi nikakve evidencije o migrantima i koja otvoreno štiti sve moguće udbaške ubojice od izručenja u zemlje EU. Schengen? Jel ti znaš, karikaturo, što je uopće Schengen? Schengen po svojoj filozofiji osigurava da netko iz Hrvatske, nazovimo ga primjerice Peđa G., bez ikakvih dokumenata otputuje u Njemačku, tamo nekom Hrvatu zabije sjekiru u glavu, vrati se u Hrvatsku u zagrljaj svojoj udbaškoj zaštitničkoj subraći. Dakle, da bi Schengen bio funkionalan, on pretpostavlja da će Peđa G. bezuvjetno morati biti izručen Njemačkoj. Jesi li osigurao uvjete za navedeno, i ti i tvoji ćuprijaši? Jeste li smijenili Bajića i ostalu ekipu za koju je dokazano da su navedeno pokušali spriječiti, jeste li smijenili suce koji su to pokušali spriječiti, jeste li donijeli zakon o lustraciji koji će osigurati da se u Sabor ne mogu donijeti oni koji su donijeli lex Perković? Jeste moj ostojić.

VL
KA
kajinx
12:20 29.01.2016.

Ovako je bolje: Vlaho Orepić - Radit ću samostalno! Točka.

VL
DU
Deleted user
08:06 02.02.2016.

ja bi se fokusiro na unutarnje neprijatelje jer su daleko opasniji nego vanjski,po pitanju secerenja i hobo...,,tn,,,iiiccaa

VL
ZH
zlatko.harapin53
14:16 29.01.2016.

Gospodin Orepić izgleda nije shvatio poruku gospodina Oreškovića kada je govorio o timskom radu Vlade, u kome ne spominje samostalno djelovanje pojedinih ministara.

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
10:51 29.01.2016.

"Orepić je rekao da izbjeglička kriza nije problem, da je to nešto što se događa Europi i svijetu" - zar tako nije govorio i bivši ministar u Hrvatskoj ništa novo

VL
PR
propalismoFranjoskroz
11:46 29.01.2016.

žica je odnijela Hdzu i Srpskoj mafiji milione eura.Jer umjesto da ih lijepo humano prepratimo Hdz je htio da mafija fino uzme 1000 eura po svakom migrantu da ih se prošverca.Zato je Hdz za žicu

VL
ZV
Zvonko60
11:12 29.01.2016.

Lako ti je kad je Ostojić sve pripremio .. jedino PrPodVl sa Pred. to ne vidi i navalio bi vojsku na ulice i žicu na granice .

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
10:32 29.01.2016.

izjava je jako problematicna...nesto mi ovo lici na mobing od samog pocetka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.