Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb - Graz

Vladinim zrakoplovom prevezeno srce za transplantaciju pacijentu u KB Dubrava

14.11.2013., Zagreb - Zrakoplov Vlade RH   Challenger CL 604.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
15.06.2019.
u 23:17

Zrakoplov Vlade Republike Hrvatske je s liječničkim timom poletio iz Zagreba u 13,30 sati, a u Zračnu luku Zagreb sletio je u 17,40 sati.

Zrakoplovom hrvatske Vlade u subotu je obavljen hitan medicinski prijevoz iz Zagreba u Graz i natrag, srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u Kliničkoj bolnici (KB) Dubrava, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

 Operativni centar civilne zaštite u Ravnateljstvu civilne zaštite zaprimio je danas u 11,37 sati zahtjev koordinatora za transplantaciju iz Ministarstva zdravstva za hitnim medicinskim prijevozom iz Zagreba u Graz i natrag, za potrebe prijevoza organa srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u KB Dubrava.

 Zrakoplov Vlade Republike Hrvatske je s liječničkim timom poletio iz Zagreba u 13,30 sati, a u Zračnu luku Zagreb sletio je u 17,40 sati.

 Vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce je prevezeno do KB Dubrava, priopćili su iz MUP-a RH.

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
10:08 16.06.2019.

Normalno i pohvalno!Zašto nebo išao nekoga spasiti kad je morao ići u Istanbul po Vesnu Pusić kojoj se nije dalo tamo prespavati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije