Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Šeks: Vrijeme je za moje pomirenje sa svima

Naslovnica 3. 7. 2017.
03.07.2017.
u 00:00

Šeks se izmirio sa Sanaderom, Bebićem i Hebrangom, a ranije i s Glavašem

Iako je Vladimir Šeks upravo napisao knjigu u kojoj se politički obračunava, kako kaže, s krivotvoriteljima hrvatske povijesti (Mesić i Manolić), on istovremeno provodi još jedan proces – u misiji je pomirenja sa svim svojim (“do jučer”) najvećim (uglavnom stranačkim) neprijateljima.

Šeks je u procesu mirenja ili se već izmirio s Andrijom Hebrangom (jedan drugog godinama su nazivali lašcima, manipulatorima itd.), Lukom Bebićem (odnosi su zahladili kada je Ivo Sanader za šefa Sabora postavio Bebića i maknuo Šeksa), Ivom Sanaderom (u intervjuu Večernjem listu prije nekoliko godina rekao je da bi pokraj Sanadera, da ga sretne, prošao kao pored turskog groblja) kojem Šeks 6. srpnja dolazi na promociju knjige u izdanju Večernjeg lista, a već koju godinu Šeks je ponovno u prijateljskim odnosima s Branimirom Glavašem (Glavaš ga je optuživao da je on imao utjecaj na pravosudni proces protiv njega). Posebno su zanimljiva Šeksova pomirenja s Hebrangom, Bebićem i Sanaderom, a koliko su zatoplili odnosi između njega i Bebića, svjedoči i to što je Bebić na promociji Šeksove knjige u petak sjedio u prvom redu, zajedno sa Šeksovom suprugom, kćeri, unukom i posinkom.

– Nastojim izmiriti odnose sa svima. Sanaderu dolazim na promociju knjige, itekako kontaktiram s Hebrangom, s Lukom sam sve izgladio... To mi je važno s mojeg osobnog stajališta jer besmisleno je imati latentne neprijatelje. No to je dobro, da tako kažem, i za zdravlje nacije. Pozivam i druge da slijede moj primjer s osobne razine u smjeru nacionalnog pomirenja – otkrio nam je jučer Vladimir Šeks.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Od ostalih tema izdvajamo:

>> Najčešći su razvodi između 10. i 14. te nakon 20. godine braka

>> Ti Hrvat. Kamo ideš? Što to snimaš? Zar one fašiste?

>> Uz 20 dana godišnjeg odmora imamo i 14 plaćenih praznika

>> Kako na ljetovanje s kućnim ljubimcem

>> Ančić s Đokovićem odradio prvi trening

Komentara 30

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
22:11 02.07.2017.

Veleizdajnik Šeks je locirao, uhitio i transferirao hrv. branitelje i to je povijesna činjenica isto kao što je činjenica da je antifašista Račan smanjivao Hrvatski teritorij

MI
miso
22:39 02.07.2017.

Lijepo je da se oni mire, prekrasno! A kako će se itko od spomenutih izmirit s onima koje su doslovno uništili. Sveti Petar će ga s njima izmiriti. Uostalom dotični su uništili Hrvatsku i najveći dio poštenih i pravih Hrvata,, kojima slijedi istrebljenje zahvaljujući njihovoj politici. Pa onda neka se samo mire, ....

MA
MaliMirko
01:25 03.07.2017.

Jedini kandidat za hrvatski Mount Rushmore. Treba dovest 10000 kineza da ga rucno monumentalno isklesu na Velebitu jer je Medvednica ipak premala za takvu velicinu od covjeka. Ili napravit monumentalni spomenik minimalno 300m visok ispred ministarstva pravosudja jer je svojim pisanjem zakona ozakonio krivosudje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije