Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju tjedna

Vladimir Šeks: Niti se HDZ vjenčao s Željkom Markić, niti smo njezini vazali

Vladimir Šeks
Screenshot/HRT
04.10.2014.
u 10:38

- Neprihvatljivo mi je što traže zabranu predizbornog koaliranja te spuštanje izbornog praga na 3 posto, naveo je Šeks koji smatra da bi to dovelo do potpune fragmentacije i destabilizacije hrvatskog političkog sustava.

- Volio bih da Željka Markić i njezina referendumska inicijativa ne uspiju prikupiti dovoljno potpisa, rekao je saborski zastupnik HDZ-a Vladimir Šeks gostujući u radijskoj emisiji Intervju tjedna.

Inicijativa "U ime obitelji" potpise prikuplja još do sutra, a kako su kazali, još uvijek nemaju dovoljno potpisa i nisu sigurni hoće li ih uspjeti prikupiti.

Potpredsjednik saborskog Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav (HDZ) ne vidi u tome neku dramu. 

- Neprihvatljivo mi je što traže zabranu predizbornog koaliranja te spuštanje izbornog praga na 3 posto, naveo je Šeks koji smatra  da bi to dovelo do potpune fragmentacije i destabilizacije hrvatskog političkog sustava.

- Ona se osjeća iznevjerenom, ne znam zašto. Niti se HDZ s njom vjenčao niti je njoj obećao ni u bračnoj ni u izvanbračnom političkom partnerstvu da će je HDZ podupirati. Ako ju je HDZ podupirao za referendumske inicijative o braku to njoj ne daje pravo da misli da smo njeni politički vazali, da je trebamo slijediti!, rekao je Šeks

>>'Povukao je kočnicu kad mu je Jović ugrozio kampanju'

>>Kako je Karamarko u tri poteza demontirao referendum Željke Markić

Komentara 24

MA
majeltomoguce
10:55 04.10.2014.

... "i smatra da bi to dovelo do potpune fragmentacije i destabilizacije hrvatskog političkog sustava" ... Istog onoga sustava koji je ovu državu upropastio??? Kako ga nije sram išta govoriti, pa taj čovjek je u Saboru već 20 godina i na vlasti je od početka - a ta država kojom vlada i dalje je pred bankrotom??? Ja sam sudjelovao u stvaranju, pa mogu i u razaranju??? Molim te Bože da prođe referendum i da izbacimo iz Sabora ovu političku kastu za sva vremena!

Avatar Azriel
Azriel
11:14 04.10.2014.

i kako ono kažu, HDZ kad dođe na vlast provest će lustraciju, ha?

Avatar picaškandalo
picaškandalo
10:55 04.10.2014.

Pa naravno da je protiv, kad mu je ovako sigurna guzica do groba. A to što su on I njemu slični doveli ovu zemlju na rub ponora I zadnjih 20-ak godina. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije