Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski vođa

Vladimir Putin: Vole me zvati carem

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
13.06.2017.
u 08:57

- Čini mi se da im se to sviđa i zato pričaju o tome. Oni se toga ne mogu riješiti - rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin kazao je da su američki političari napravili veliku pogrešku kada su se usredotočili na antirusku retoriku tijekom predsjedničke kampanje, piše Sputnik

- Na žalost, SAD su razvile modu da spekuliraju i, rekao bih, zloupotrebljavaju rusko pitanje tijekom izborne kampanje - kazao je Putin i dodao da nakon kampanje američki političari redovito govore ruskima da ne obraćaju pažnju na tu predizbornu retoriku jer će se kasnije s njima dogovoriti.  

- Ali, žrtvovanje međunarodnih odnosa u tijeku aktualnih političkih procesa je, vjerujem, velika pogreška - rekao je Putin u intervju američkom redatelju Oliveru Stoneu. 

Ruski je predsjednik komentirao i činjenicu da zapadni mediji često o nju pišu kao o novom ruskom caru. On vjeruje da je to tako jer "zapadni mediji vole takve stare stereotipe".  

- Čini mi se da im se to sviđa i zato pričaju o tome. Oni se toga ne mogu riješiti - rekao je Putin. No, preskočio je činjenice da je najmoćniji čovjek Rusije već 17 godina, da vlada gotovo bez oporbe koja je ili u zatvorima ili u egzilu u zapadnim zemljama, a mnogi oporbeni čelnici su umrli pod sumnjivim okolnostima dok je on bio na vlasti.

  

Komentara 11

MX
Mister X
09:30 13.06.2017.

Naravno da je 17 godina na vlasti Angela Merkel je od 22. November 2005.. na vlasti i sada ponovo izabrana ...Malo manje od Putina . Ali to joj nitko ne predbaci na kraju njene izjave za javnost . Koliko jeje kod nje u zatvorima ili u Americi za to vrijeme i zbog različitih svinjarija nitko ne istražuje. Ovdje se igramo pametnih amerikanaca Putin je Car i zatvara protivnike careviće hoće netko da nam to uvali kao da smo mali .... Putin je borac protiv terora i nepravde o tome se ne troše slovca u demokraciji zapadnjačkoj i balkanskoj !

MX
Mister X
09:38 13.06.2017.

Vidimo što god napravi Donald sami zapad piše bljak, bljak i seljak , čak za zeta kćer i ženu mu pišu kao da su mentalno zbunjeni kao njihov poglavica... Kad slušamo što Putin govori bez nekusnih -zapadnjački dodataka laži podvalavala i manipulacija vidimo da je Putin metalno zdrav ko lav ...

DU
Deleted user
09:08 13.06.2017.

Pa ti i jesi car, za razliku od drugih kojima je to krivo i zato nedaj se. Dok je tebe nema zime..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije