Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Car novog doba
Povratak na članak

Je li Zapad imao pravo podcijeniti čovjeka s toliko lica: političara, majstora borilačkih vještina...

Putin i njegov način vladanja toliko su duboko ukorijenjeni u sustavu da je nerealno očekivati da će se stvari radikalno mijenjati čak i kad njegov mandat jednom završi

Komentari 146

FI
FidelkastroN
00:09 18.03.2018.

Putin je 100 puta veći demokrata od ovih zapadnih diktatora masonskih EU silnika koji nam pod svaku cijenu turaju svoje životinjske zakone nemoralne prirode od istanbulske konvencije ,gay parada ,rodnih ideologija ,skidanja križeva sa spomenika i sličnih maltretiranja večine građanana koji to ne žele .Kod Putina toga nema poštuje se zakon većine .I neka ih je potira kamo sreće da ih i mi potiramo ča iz svoje države jer kakve koristi od njih imamo ??? Izrabljuju male narode a našu zemlju moramo napuštati da bi im na zapadu čistili ulice za šaku jada .Putin ima muda i Neda masoneriji da rade šta hoće i ima pravo . sve mi je draži iz dana u dan .Svaka mu čast ...

VL
DU
Deleted user
23:25 17.03.2018.

Sva sreća da postoji netko ko će biti protuteža onim teroristima amerima inače bi cijeli svijet bio njihova prćija

VL
FI
FidelkastroN
23:50 17.03.2018.

Putine kapa do poda ,ruši Anglo američko germanistansko guštersko masonsku gamad .Ruski Care jedini ti još braniš kršćansku Europu od ovih sotonskih silnika ......

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
01:41 18.03.2018.

Velika podrška Rusiji i caru Putinu. Kako bi svijet izgledao da nema protuteže američkoj fašističkoj politici širom svijeta, strah me i pomisliti.

VL
IM
ImelaJoupi
00:17 18.03.2018.

Zapad se ne brine o tome kakav je on vladar i da li ruski narod pati, zapad ne podnosi da Netko ima svoju volju, svoje mišljenje, drugačije vrijednosti i da je uz to jak i dobro naoružan.

VL
LU
Lujo123
22:37 17.03.2018.

Car Putin!

VL
DO
domxerex
00:31 18.03.2018.

Znate zašto Putin nevalja nekima (ljubiteljima engleske krune) na zapadu? Zato što rusija nije više njihova prčija ne mogu tamo raditi što hoće kao što su mogli za vrijeme pijanog Jeljcina. Zašto ne valja našim SDPJ-ovcima? Zato što neki od njihovih šefova silno žele biti masoni a za to je potrebno se duboko duboko zavući u šupak engleskoj masonskoj eliti. Toliko duboko da ostano samo pertle viriti da ih imaju za čega izbuči van kada ih više ne budu trebali da ih mogu odbaciti kao potrošenu stvar. Jadno je gledati i čitati to dodvoravanje na način da kritiziraju Putina umjesto da uče od njega. Budale, maloumnici i izdajice!

VL
DU
Deleted user
22:56 17.03.2018.

Zapadu trebaju vazali koje vec imaju u arapskim zemljama, Juznoj Americi i balkanskim drzavicama. Rusija je ogromna zemlja i nikad nece biti slugan zapadu. Dok je Jelcin bio predsjednik on im je bio dobar jer se ponasao vise kao clown nego drzavnik. Sa dolaskom Putina sve se promijenilo jer je Putin uvidio namjere zapada. Zapad je imao plan da svrgne Assada i to su ulozili milijarde dolara, a Putin im pokvari plan. To mu Izrael, US i UK ne mogu oprostiti i zato danas vode propagandni rat protiv Rusije 24 h. Rado bi napali Rusiju, ali Putin nije ni Sadam ni Gadafi. Putin je Slaven, a Slaveni nisu zatucani Arapi koji vole zlato i dijamante vise od icega. Napoleon je mislio da ce Rusiju pokoriti bez problema, a vratio se posramljen, bas kao i Adolf. Rusija ne moze dozvoliti da Amerikanci i Englezi uz pomoc svojih vazala vladaju svijetom. Zbog tog otpora zapadu uvijek ce biti na meti zapadne propagande. Putin se obracunava bez milosti sa svojim protivnicima jer je to naucio od svoje mladosti. Nije ni prvi ni posljednji lider koji se sluzi svim sredstvima da bi ostao na vlasti. Nista nije gori od arapskih despota koji su krvolocniji , ali su u isto vrijeme veliki prijatelji zapada pa se njihova zlodjela rijetko pominju u medijima. Ovaj tihi rat izmedju Rusije i zapada ce se nastaviti godinama, a pobjednik se jos ne vidi. Ono sto je sigurno je da Rusi nikad nece pristati da postanu vazali kao sto je to slucaj sa narodima bivse YU.

VL
DU
Deleted user
23:28 17.03.2018.

rusija i rusi..zive svoj jedan te isti zivot ..zivot carevine i careva..drugacije ne znaju i to im najbolje odgovara.

VL
DU
Deleted user
00:11 18.03.2018.

Mogu Englezi za njega kazati da je thug, može svijet svašta pričati o Vladimiru Putinu , ali svijet bez njega ne može. On je svojom odnosom daleko transparentniji i postojaniji od ogromne većine zapadnih političara i stratega. On daje manje obećanja, ali drži do onih do kojih mu je stalo. On je rasulo raspada SSSRa pretvorio u uskrsnuće Rusije i poremetio očekivanja i prevlast Zapada. Vješt je u korištenju svih alata i metoda. Danas je Zapad ovisniji o Rusiji nego li obrnuto. Putina se može voljeti ili mrziti, ali za svakim se dobrim konjem praši, a Putin jasno bilježi svoj trag i prisutnost. Drugi isti prikrivaju i neprestano mijenjaju bilo dlaku ili rukavice.

VL
HE
hr.eu
07:29 18.03.2018.

Putin je pravi lider i predsjednik kakav se samo poželjeti može, čovjek kojega narod voli i koji je Rusiju podigao iz pepela, koji ima svoje ja i koji štiti svoju zemlju i svoj narod - dijametralno suprotno od veleizdajnika koji odreda vode Hrvatsku od 2000. na ovamo, a ovaj posljednji briselski gej-masončić je najgori u nizu bez sumnje.

VL
TO
Toni70
00:08 18.03.2018.

Je li Zapad imao pravo podcijeniti čovjeka s toliko lica: Dok bezlični karakterni zapad samo gleda i priča umjesto da odradi to što smijera kazni trolične . Ali izgleda da baš nebu tak jednostavno to odrditi . Nisu to bjednii islamisti sa nožekima i sa sa nula tenkova nula raketa nula municije bez prijattelja koji ih inače naoružavaju nula podmornica nula atomskih nula brodova nula tehnike i satelita nula hidrogenskih ... Rusi su malo spremniji ovaj puta a i Kinezi ne vjerujem da su naivčine koje če gledati da ih Japanci opet pokolju i srede kao stoku.sitnog zuba ...

VL
Avatar darkkati
darkkati
00:23 18.03.2018.

Kada su rusi poslali prvi satelit Sputnjik 1957 godine oko zemlje Ameri su se bili ukakili od straha.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:33 17.03.2018.

imali li JUDA u srbiju..ahahah JUDEN FREI made in Serbia..ahahhaha

VL
KA
Kameni
11:03 18.03.2018.

Zidovi iz americkog kongresa nevole kada ih netko ometa u naumu da ovladaju gotvo svakom stopom ove planete. Sta bi bilo da nije bilo 2. svjetskog rata?

VL
KA
Kameni
11:01 18.03.2018.

tragicno je sto gospoda u Hrvatskoj i ostatku takopzvanog naprednog svijeta zajedno sa svim LGB udruzenjima,dofima kdajuo 2% izrabljuje i ovrsava i istovremeno im tapsu za to. Coca Cola, NATO, Hollywood, Madleine Albright, McDonalds............

VL
ST
stomugromova
08:00 18.03.2018.

Jadni Rusi koji žive u diktaturi, dok mi uživamo u EU Rothschild-Rockfeller demoNkraciji.gdje njihovi agenti sa specijalnim zadacima kao Soroš navraćaju u EK bez ikakvih protokola i nose radne zadatke potrčkima kao što su Juncker,Timmermans,Mogherini itd.

VL
ST
stomugromova
07:51 18.03.2018.

Neki vole igrati poker ,a neki šah.Razlika je da u šahu nema blefiranja.

VL
Avatar Proleter
Proleter
11:01 18.03.2018.

Pogledajte malo evropske vođe i njihov jad. Pogledajte onog niškoristi Makrona (de Gaulle se okreće u grobu). Pogledajte "pošaljite mi milijardu izbjeglica" Merkel, pa onda one izgubljene Britance koji više ne znaju tko im glavu nosi. Sve sami patuljci. Sramota je da je jedan Erdogan ozbiljniji državnik od ovih nakarada. Naravno da Putin s njima ne može surađivati jer su nepouzdani. Oni jedno govore, drugo rade, a treće misle, a to je zato što ne nastupaju s pozicija suverenosti. Za razliku od Putina, evropski patuljci po mišljenje moraju ići i u Washington i u Tel Aviv, a bogami i u Rijad.

VL
DR
Drugar
22:56 17.03.2018.

Zapad je "pucao sebi u nogu" kad je rasturao Jugoslaviju. Poceli su "dijeliti" narode. Poceli su se dijeliti i medju sobom. Samo ih materijalni interes odrzava.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.