Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska država
Povratak na članak

Putin planira potpuno uništiti kalifat za tri do četiri mjeseca

Kremlj je najavio da će proširiti zračne udare i na područje kalifata u Iraku, čim irački premijer Haider al-Abadi to zatraži od ruskog predsjednika Vladimira Putina

Komentari 195

KR
Krasimir
13:29 03.10.2015.

putin i amerika samo sire mir i brane diktatore...rusi ima pravo da bombarduje bez rezolucije UN-a, to pravo mu dali pravoslavni popovi, isto tako su popovi srbije davali 90-tih godina pravo jna da sredi stanje u Hrvatskoj....pitanje je vrijemena kadaada ce muslimani da priznaju da vrse agresiju na zapad i rusiju videli smo kako to rade u avganistanu,libiji.iraku,ceceniji,myanmaru.bosni.ukrajini, gruziji...vele muslimani mi nismo teroristi mi vas ne napadamo i ne bombardujemo vase gradove,vase bolnice,ne rusimo vase vlade i ne postavljamo diktatore..-..a istina je sasvim drugacija, muslimani su teroristi i za to imamo mnogo dokaza oni nas bijuuuu,i oni nas bombarduju stalno ,malo u avganistanu, pa u iraku,eto i na ukrajini i gruziji,a joj sta nam rade u izraelu.te londonu berlinu,parizu..sve su to muslimani..i hasan haidar diab ima pravo kada pise uvjek da u siriji nema muslimana i da ono malo krscana sto je ostalo treba da vladaaaaaaaaaaaa u siriji,to je koljevka srpstva..oprostite krscanstva a muslkimani imaju koljevku u nebesa,ne pripadaju ovdje zauvjek.

VL
DR
dragutinka
14:33 03.10.2015.

zar se i vana ne cini da je sve jasno kao suza,diktatori teroristi i zlocinci su upravo putin tojest putler i obama sa drsustvom...ja nisam video niti jednog muslimana koji je oruzjem dosao u moju zemlju da ratuje,a kamoli tenkoveve ili zrakoplove njihove

VL
HR
Hrvatskalatinica
15:00 03.10.2015.

rusi si odmah nakon izraela dno dna

VL
DU
Deleted user
14:12 03.10.2015.

Naprijed Rusija, gazi teroriste ma gdje bili. Treba akcije čišćenja proširiti i na njihove sponzore.

VL
VA
vasasvitlost
12:43 03.10.2015.

Hrvatska treba odmah istupiti iz NATO saveza jer je to teroristicka organizacija a Hrvati nikad nisu bili teroristi.

VL
DU
Deleted user
09:02 03.10.2015.

Evo sad procita kako su Ameri u Afganistanu bombadirali bolnicu ljecnika bez granica i ubili troje...........I nema kritike..........Sad je ne znam jel kritika zaostala sto Ameri ubijaju u ime demokracije ili????

VL
JN
jnhjftzdztg
13:03 03.10.2015.

Putin ili bilo tko drugi, samo da se već jednom zaustavi to zlo.

VL
ST
Startrack
15:56 03.10.2015.

Evo vecernji ovaj "Hrvatskalatinica" i "Dragutinka" je dobio 50 pluseva za dvadeset minuta a niko drugi nedobije ni plus ni minus za sat vremena. Ima li ikakvih obavjestajnih sluzbi koje rade nesto. Pa vidite koje i staje Pacoje, Kragujevcanin, Hrvatskaka latinica, Dragutinka.

VL
CA
carpediem
09:25 03.10.2015.

Bravo Putin Bravo Rusija ovo sve pokazuje da je Rusija dobra i Putin radi sto narod zeli a ne oligarhi a zapad ovdje ispada kuja i prostitutka Oligarha ovdje je Zapad los a Rusija je dobra. Bravo Putin

VL
RA
ranko75
08:27 03.10.2015.

Rokaj ih Putin pozlatila ti se, i to sve i ISIL i opoziciju Sadama,koju je obucavala CIA.I jedni i drugi su americki puleni.Nasa EU se ponasa kao prostitutka amerike i tako i prolazi,korist od ratova americi, a izbjeglice u EU!

VL
FL
flowertilla
09:11 03.10.2015.

Bravo Putin!

VL
ST
Starotopoljanin
11:12 03.10.2015.

Ne obrci se sto ovi americki cionisti govore,kao i njihovi evropski pijuncici.makni tu bagru saove kugle zemaljske za sva vijeka vjekova.svaka ti cast samo udri.

VL
DU
Deleted user
10:49 03.10.2015.

Sad je sve jasnije da je Amerima odgovarala ovakva situacija i postojanje terorističkih skupina. Zavadi pa vladaj i crpi koliko ide, stara narodna.

VL
DU
Deleted user
18:20 03.10.2015.

Kresimir, dragutinka, Hrvatskalatinica - molimo admina VL da obrati pažnju na njih. Hvala!

VL
KA
Kameni
11:02 03.10.2015.

Pa bas bi trebao poslati Bataljon Vostok (Istok), to je interventni operativni bataljon sacinjen od cecena, inguseta, uzbeka i ostalih azijskih naroda. Uvjet za novacenje u taj bataljon je da je netko iz porodice novaka ubijen od strane islamista. Brutalni su cisto genetski ali takvi trebaju sa obzirom sa kime se bore. Poslijednji puta su djelovali u Ukrajini, njih nekolicina, samovoljno. Kada im je poginuo suborac Ladom su presli liniju razdvajanja i otisli u komandu ukrainske vojske po tijelo poginulog borca, pogledajte na youtube kako im se ukrainci sklanjaju sa puta nakon sto su u komandi isamarali pukovnika.

VL
DU
Deleted user
17:03 03.10.2015.

Sada se vidi razlika između USA i Rusije. Dok je USA po zapovjedi zionističkih gazda uništavala države i narode, i sijala smrt po čitavom svijetu bez ičijeg odobrenja, ne pitajući nikoga, Rusija sve čini legalno. Na zahtjev sirijskog predsjednika Assada krenula je na teroriste u Siriji, a sada neće krenut na Irak bez zahtjeva iračkog predsjednika, kog su Amerikanci doveli na vlast. Rusi dokazuju da poštivaju osnovne demokratske norme, i Putin ništa ne čini bez odobrenja ruske Dume.

VL
Avatar Proleter
Proleter
08:57 03.10.2015.

Gdje je američka avijacija? U mišjoj rupi :) Gazi gamad Putine, ne štedi municije.

VL
RO
robertbruckner
12:45 03.10.2015.

I ja mislim da Putin protiv Obamina kalifata i IS kojeg je on stvorio putin ima malo sanse, jkucer je bilo receno na tv od dva vojna anliticara u njemackoj slijedece: niti jedan ustanak ili muslimansko proljece nije doslo iz nutra nego iz vana, na pitanje voditelja: sta kazete za ukrajinu, odgovor isti; u ukrajini isto vidjeni scenarij, sve je doslo iz vana, na daljne pitanje voditelja: kako je onda moguce da je nato, njemacka, francuska i engleska pomagale u rusenju tih svih rezima i zasto, odgovor vojnih analiticara je bio berem za mene zastrasujuci: niko od nas analiticara nezna zastos e to desilo i niko nema objasnjenje za to, ali znademo da su svi sruseni rezimi bili sijitski a niti jedan sunitski.

VL
ST
strsljen2013
08:26 03.10.2015.

"Kremlj je najavio da će proširiti zračne udare i na područje kalifata u Iraku, čim irački premijer to zatraži od ruskog predsjednika Al-Abadija ". Zahvaljujem novinaru VL, nisam znao da je Al-Abadi postao ruski predsjednik. Putine, deri dalje!

VL
BA
baksi
12:30 03.10.2015.

Za kogaaa za putinaaa

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.