Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju za obzor
Povratak na članak

Vladimir Ferdelji: Milanoviću, "sorry" zamijenite s "excuse"

Glavna poluga uništavanja naše industrije i proizvodnje u posljednjih 15 godina bila je politika precijenjene kune. Tečaj nije slijedio inflaciju, a to je pogodovalo uvoznicima

Komentari 142

Avatar Stipo Li
Stipo Li
20:38 04.02.2012.

I stručnjak kao on zbog \"verbalnog delikta\" izleti a poltroni i stranački \"stručnjaci\" su dobrodošli..... stvarno dokle ovo jednoumlje trpiti.....

VL
ZV
zveket
18:21 04.02.2012.

E moj Ferdelji čudi da ne znaš onu staru drugarsku ne \"talasaj\",a ti jesi,pa te odnio val. Ne ide to kod drugova,samo ovi iz prva dva ešalona mogu kiksati,iz trećeg ni zuc da se čuje,nije za tebe mutna politička bara,drži se ti onoga što znaš najbolje,za pohvalu je što nećeš uzeti otpremninu,ovi koji su te stavili na tapet bi je uzeli bez hebemti.

VL
WA
walti
18:23 04.02.2012.

komunjare ostaju komunjare i sretan sam sto ne moram gledati te komunisticke gnjide

VL
CH
chemica
18:24 04.02.2012.

Dovoljno je pročitati par rečenica i odmah ti postane jasan besmisao čitanja ostatka. Naša politička \"elita\" ne želi da živimo kao ljudi pa će u startu odbaciti ideje koje bi išle u tom smjeru. Oni su sami sebi dovoljni, a u ovom trenutku im je jedino bitno da država ne propadne kako bi je mogli i nadalje PLJAČKATI. Kako će pozapošljavati tih tisuću partijskih poslušnika ako ode sve k vragu? Pa nemaju obavezu prema nama, već prema svojoj stranačkoj bazi. Jaka stranka znači i ostanak na vlasti i još četiri godine beneficija i lopovluka. Kako je bilo s POS-ovim stanovima za vrijeme Račana: Jedan HNS-ovac ih gradi, drugi HNS-ovac u njih ugrađuje ugradbene ormare, a HSS-ovac ih obojicu \"nadzire\". Samo je HSS-ovac \"ispao iz igre\", a HNS-ovci se vraćaju na stare staze, neopterećeni moralom, kao što vidimo. To što su kukurikavci manje zlo u odnosu na HDZ...Neka opet pripuca, tko će normalan poginuti braneći OVO? Ma šteta zagnojenog nokta na nožnom palcu, a kamoli jedne ljudske glave.

VL
HO
Hoch03
18:26 04.02.2012.

Ma nema problema za Milanovica ! Znao je covjek obecavati a sad kad nakon 3 mjeseca \"vladanja\" bude morao priznati da je lagao, obmanjivao..svaliti ce sve na HDZ (pa i na Sanadera dok je bio u bajboku), i to je to ! Nema on srama.. Vidite samo tu \"svitu\" oko njega.. Bas smo jadni !!!

VL
IV
Ivanka
18:28 04.02.2012.

Dati otkaz ovom pametnom covjeku je strasno prestrasno i to nam je samo dokaz kakvog premijera imamo.....

VL
ST
STRAN
18:33 04.02.2012.

Pametnom, možeš misliti!!!

VL
DU
Deleted user
18:34 04.02.2012.

Gospodin na slici nije napustio \" Elektrokontakt \", nego je sa još šestoricom šutnut od strane Švaba jer su preko banaka na svoju ruku muljali sa tvrtkinim novcem !

VL
GA
gary1
18:34 04.02.2012.

ovo je najbolji gospodartvenik u HR, čovjeka treba staviti u najmanju ruku za ministra gospodarstva, samo onda bi se mnogima počele tresti gaće, kao uostalom i Milanoviću koji pojma nema o ničemu, samo što je pohađao istu školu i fax gdje se uči samo laprdanje

VL
BE
beppi258
18:34 04.02.2012.

Kad vidim kako je Ferdelji prošao u angažmanu Vlade RH, pitam se kako će tek ostali gospodarstvenici i poduzetnici proći!?

VL
Avatar puky
puky
18:36 04.02.2012.

... nešto sam sumnjičav oko sposobnosti ovog lika ... prvo - dao je sam sebi otkaz u kako tvrdi odličnoj firmi i uposlio se u državnoj službi ... drugo - priključio se društvi ne razmislivši sa kim se udružuje i što će tamo raditi ... netko tko želi ostaviti dojam sposobnog i organiziranog stručnjaka to ne bi smio napraviti ... od kuda mu ideja da će ovi komunisti učiniti išta značajnijega od upošljavanja svojih kadrova pomoću tobož reformi koje rade ... preformuliraju stvar, kažu to je nešto novo pa treba i nove ljude za to i tako to ide ... strava ...

VL
IC
icko
18:54 04.02.2012.

Koji EŠALON spada Sposobni Milanović? Ni jedan jer taj broj nepostoji.

VL
EC
el commadante
18:59 04.02.2012.

Krznari4 je napisao/la: Gospodin na slici nije napustio \" Elektrokontakt \", nego je sa još šestoricom šutnut od strane Švaba jer su preko banaka na svoju ruku muljali sa tvrtkinim novcem ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nisam siguran da su ti \"Švabe\" nekaka sreća. Puno je jeftinije njima proizvoditi u Kini (možda čak i u Njemačkoj) ovo što se sada proizvodi kod nas. Proizvodne firme koje su stranci kupili kod nas su kupljene iz 2 razloga: 1. Ulazak na tržište 2. Eliminacija konkurencije. Gospodina Erdeljija ne poznajem osobno al svaka mu čast što je uspio održati proizvodnju i radna mjesta u Elektrokontaktu. Politiku na stranu, ali Masterplan CROMAe kojoj je on na čeli (bio?) je jedini suvisli dokument koji sam do danas uspio naći a koji daje smjernice za izlazak iz ovog sra*nja.

VL
PO
podravacc
19:01 04.02.2012.

lakše je uvoziti nego proizvoditi,to je uništilo hrvatsko gospodarstvo,trgovački centri niču kao gljive poslije kiše,a Hrvatska je postala jedno veliko samoposluživanje,pogledajte industrijsku zonu Žitnjak i Radničku cestu i koliko je tamo ostalo firmi koje se bave proizvodnjom

VL
KO
korisnik2
19:05 04.02.2012.

kaje ovaj jos u novinama? kaj nije dobio pedalu? ili je to sve samo bio spin pa imperator zoran muze dokle ide ide?

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:06 04.02.2012.

A najbolje mi je kad proizvođači računaju na dobit od izvoza po osnovi tečaja kune! Oni bi da je tačaj kune mali, kad uvoze sirovine, a da je veliki kad izvoze gotove proizvode. Tako da ne moraju ni raditi.

VL
DU
Deleted user
19:06 04.02.2012.

Rekao bih ovako: da milanovic ima i malo mozgovne strukture vezanu uz gospodarstvo, cacica bi najurio sto dalje od novca i gospodarstva a doticnog gospodina imenovao jedinim odgovornim ministrom za gospodarstvo i gospodarski oporavak, za reindustrijalizacije zemlje i stvaranje novh radnih mjesta. Ne svaki dan novih 500 otkaza, nego svaki dan 150 novih radnih mjesta bi bio prvi pokazatelj. No s ovom nesposobnom svitom to nije ostvarivo. Vjerojatno je upravo radi toga milanovic i najurio gospodina, jer se bojao da ce u njegovoj nazocnosti sva nesposobnost vlade vrlo brzo isplivati na vidjelo. Ali, kako se vidi stvarno ne moze se vise nista ni sakriti.

VL
DU
Deleted user
19:16 04.02.2012.

Krznari4 i puky Mirko i Slavko (omladinci SDP-a)

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
19:20 04.02.2012.

bome nije tečaj slijedio ni moju plaču a kamoli inflacija. pa živim. i bez bmw-a i mercedesa i audija i apartmana i stanova i kučerina... i bez skijanja i ljetovanja i putovanja. ma može se...

VL
Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
18:21 04.02.2012.

Milanović je uvredljiv i tašt ko neka frajla.Neka makne Čačića ako smije.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.