Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj INA
Povratak na članak

Vladi rok do kraja mjeseca za odluku o kupnji udjela MOL-a

MOL-ovi su pregovarači Hrvatskoj postavili rok od dvadesetak dana za izjašnjavanje o tome hoće li iskoristiti pravo prvokupa

Komentari 4

Avatar Becarina
Becarina
16:02 11.11.2013.

Jedini "uspjeh" vlade je da su uspjeli potjerati Madjare i to na dosta nekorektan nacin . Osobno mislim da oni oduvjek imaju drugoga kupca, da nista nije slucajno, umjesto MOLa biti ce drugi , kao u "Bosanskom Brodu" . Svakom je oduvjek jasno da Hrvatska nece otkupiti te dionice, nikada vlada to nije ni pomislila. Koliko su zahladili odnosi sa Madjarskom i Njemackom u zadnjih pola godine. Nalog za hapsenje Hernadiya , iako se znalo da nikada nece biti isporucen na ovaj nacin i ovakvim dokazima, izdan je da bi se stvorila protuteza i spasilo Perkovica .

VL
CH
chemica
15:14 11.11.2013.

Zoki će da "prvokupi" dionice Ine samo ako mu ih Mađari poklone. Za išta više ova opljačkana nacija jednostavno nema para.

VL
AN
ANM
16:06 12.11.2013.

SDP je počeo uništavanje i sad će završiti! A kao čude se zašto BDP pada!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.