Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.02.2014. u 14:00

Ako izdvajate dodatne kune za sportski paket mogli ste uživati u predstavi Dinama koji je većinu utakmice igrao Viktoriju na Istrin gol

Počeo je proljetni dio sezone PHNL. O radosti! Sad ćemo zaboraviti na sve probleme, zalijepiti se za male ekrane, naravno povlašteni dio nas koji iz budžeta izdvaja dodatne kune za gledanje tog valjanja u blatu, i komentirati u maniri izbornika tko lošije udara loptu.

Milanović, Merzel, Linić i ekipa mogu odahnuti, sad će u fokusu javnosti biti Mamićev "dream team" i očajnički pokušaji pomirbe s navijačima. I još jednom će se pokazati točnom ona deviza starih Rimljana "kruha i igara". Igre, ali ne sportske, već one zakulisne, ispunjavaju minute domaćim mozaičnim magazinima. Ali ponekad je u prilozima tih emisija teško razlučiti što je san, a što java. Međutim, PR priloge vrhunski skrivaju. Vjerojatno tome pridonosi i činjenica da nigdje ne ističu oznaku ­ promo!

Igraju se, ali sa živcima gledatelja, i u Dobro jutro Hrvatska. Kad se Sanja Doležal i Davor Meštović uhvate kuhanja čaja (dakako sponzorskog) i odjave se iz etera s veselim "vidimo se sutra", samo naivni misle da su nestali s malih ekrana. A ne, nakon što vas srdačno pozdrave, nastave voditi emisiju još punih sat vremena pušući u svoj čaj praveći se da se taj gaf nije dogodio.

Gledanje informativnih emisija, svih redom, sinoć se pak pretvorilo u pokušaje vladajućih da nas uvjere kako u njihovim redovima vlada idila. No, mudro su televizije nakon ministarskih obraćanja javnosti gurnule "krušku pod njušku" građanima koji jednoglasno zaključuju da je stanje ­ nikad lošije. Sve su lađe potonule i Goranima i Ličanima. Nadali su se da će im nakon šest dana doći struja i očistiti se ceste. No, umjesto tih, za život esencijalnih stvari, došli su im političari. A od njih se ne živi, poentirao je mještanin iz ledom okovanog Liča. I dok mi samo kukamo, građani susjedne BIH vlasti su prosvjedom poručile što misle o njoj, a maestralni Andrija Jarak još je jednom pokazao da je idealan reporter za "goruće" situacije.

PLUS

Specijal oko ZOI na HTV­u ugodno je iznenađenje. A ekipa s terena napravila je vrhunsku reportažu iz Sočija

MINUS

Hrvatska uživo možda je dobra emisija. No, da biste se na nju koncentrirali morate se prestati plašiti scenografije i outfita voditelja

Komentara 3

VE
velikazmija
17:14 07.02.2014.

strašno je što kukurikavci rade- strašno jesu li svijesni ili to čine namijerno-

Avatar deziderij
deziderij
18:41 07.02.2014.

Njima je ugodno kad se "peru" jer hoće da budu "čisti" po svaku cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije