Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNI SASTANAK
Povratak na članak

Vlada: Za postizanje gospodarskog oporavka Hrvatske nužna je implementacija reformi Mosta i HDZ-a

Dogovoreno je kako će oni članovi Vlade čiji su resori posebno naglašeni na radnom sastanku pripremiti prijedloge za implementaciju predviđenih mjera

Komentari 5

KR
kruško1
20:35 03.03.2016.

Dragi moji domoljupci,dobili ste paket glasova mene i moje obitelji .Nadao sam se ali ovo je cirkus Kolorado ....krenite u reforme ili se gospodski zahvaliti na povjerenju .Pokažite mu.a i napravite nešto ,dosta je supljaka ...

VL
HA
HariĐekson
21:42 03.03.2016.

Je ne želim nove izbore. Neka ostane kako je jer se odlično zabavljam.

VL
KI
killthesnake
06:39 04.03.2016.

Ovaj nas voza okolo na okolo , što su to oni sa njemcima pripremali , proucavali, skenirali ? Ovi tek sada navodno moraju nešto kao krenuti po nekim resorima raditi po neki naputcima ...aloooooooooo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.