Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNI SASTANAK

Vlada: Za postizanje gospodarskog oporavka Hrvatske nužna je implementacija reformi Mosta i HDZ-a

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, premijer Tihomir Orešković i potpredsjednik Vlade Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.03.2016.
u 19:38

Dogovoreno je kako će oni članovi Vlade čiji su resori posebno naglašeni na radnom sastanku pripremiti prijedloge za implementaciju predviđenih mjera

Za postizanje gospodarskog oporavka Hrvatske nužna je implementacija "Programa gospodarskih reformi za održiv rast i zapošljavanje" HDZ-a i Plana reformi Mosta, a koji su bili i temelj za postizanje sporazuma pri formiranju Vlade, rečeno je na današnjem radnom sastanku u Vladi, priopćila je Vlada.

HDZ je s IFO Institutom suradnju započeo 2014. godine, a ona je rezultirala izradom dokumenta koji je, kao i Plan reformi aktualizirao sadašnje stanje u Republici Hrvatskoj. Na radnom sastanku detaljno se analiziralo sadašnje, aktualno gospodarsko stanje  s mogućnošću implementacije pojedinih stavki u svaki od resora. Dogovoreno je kako će oni članovi Vlade čiji su resori posebno naglašeni na radnom sastanku pripremiti prijedloge za implementaciju predviđenih mjera kako bi se u što kraćem razdoblju postigli pripadajući sinergijski efekti.

>> Koje se mjere što ih predlaže njemački Ifo institut podudaraju s planovima premijera Oreškovića

Komentara 5

KR
kruško1
20:35 03.03.2016.

Dragi moji domoljupci,dobili ste paket glasova mene i moje obitelji .Nadao sam se ali ovo je cirkus Kolorado ....krenite u reforme ili se gospodski zahvaliti na povjerenju .Pokažite mu.a i napravite nešto ,dosta je supljaka ...

HA
HariĐekson
21:42 03.03.2016.

Je ne želim nove izbore. Neka ostane kako je jer se odlično zabavljam.

KI
killthesnake
06:39 04.03.2016.

Ovaj nas voza okolo na okolo , što su to oni sa njemcima pripremali , proucavali, skenirali ? Ovi tek sada navodno moraju nešto kao krenuti po nekim resorima raditi po neki naputcima ...aloooooooooo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije