Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očitovala se
Povratak na članak

Vlada Ustavnom sudu: Zakon o ništetnosti ukinite u cijelosti

Vlada smatra da je osporeni zakon trebao biti donesen većinom svih glasova zastupnika

Komentari 15

SA
Savjest
14:45 15.03.2012.

Pa i donesen je većinom svih glasova zastupnika, samo nije određeno kojih: većinom glasova svih zastupnika ili većinom glasova pristunih zastupnika u Saboru. Tak to zgledi gda ne razmemo horvacki! A kaj se dotikavle vladine inicijative, ona same želi nana vremenu dobiti, jer Ustavni sud bu raspravlal o predlogu pune lijet. Kda bi vladi zbilam stale da se taj zakon vkine, bi to predložila Saboru keri je takitak njezina transmisija.

VL
MI
Mirabela
15:15 15.03.2012.

Vlada Ustavnom sudu: Zakon o ništetnosti ukinite u cijelosti -------------------- Ovi potomci Titovih partizana se sve više ponašaju kao da su \'45. Zaboravljaju da im je oprošteno 90. godine, ali nije zaboravljeno? A više nema Tuđmana da naivno vjeruje uu pomirdbu i ne dopusti lustraciju. Što je sa neovisnošću sudova i to pogotovo Ustavnog ? + A ovo nam se i događa što se onaj titoist sa Pantovčaka nije držao odredbi \"Sporazuma o normalizaciji odnosa između Hrvatske i Srbije (SRJ)\" iz 1996. godine nego je \"normalizirao\" i privatizirao odnose u korist svog prijatelja Tadića i te četničke tvorevine ne istoku regijona (kako bi rekao drug Mesić).

VL
KA
kajinx
16:39 15.03.2012.

Gledaj čuda: Vlada Ustavnom sudu… Vlada će odrediti Ustavnom sudu šta treba napraviti ! Toga nema nigdje na svijetu.

VL
TO
Toni50
16:52 15.03.2012.

I onda ima nekih još koji kažu da pravosuđeri nisu slobodni i dan danas vladari naređuju određuju ukazuju - kratko rečeno slobodno sude putem slobodnog sudaca-pravosmuđa ..Vlada Ustavnom sudu: Zakon o ništetnosti ukinite u cijelosti, a Sanadera oderite propisno onn je lopovska opozicija bio i griješnik. Da draga vlado samo nam pošalji pismeno kolimko godina ???

VL
KO
korisnik2
20:29 15.03.2012.

\"Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice \". sto, sto, sto? nema novinara? nema objasnjenja na twitteru ni pitanja na facebooku? razocarenje.

VL
Avatar madcap
madcap
21:53 15.03.2012.

Vlada se odredila prema jednom apsurdnom zakonu koji je donesen na neustavan način i koji šteti Hrvatskoj, a Ustavni Sud je tu da donese pravorijek.

VL
VE
Vexans
22:01 15.03.2012.

Vrlo interesantno!Vlada treba biti suptilnija od golog ukidanja nekog šeksomanijskog zakona! Priča se o uzv.lažnim braniteljima i svima je ta tema prevruča! Jednostavno,treba organizirati velikogrupna putovanja kroz zemlju Srbiju i brzo bi vlast doznala tko su pravi a tko lažnjaci!Čista kao Poncije Pilat.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:06 15.03.2012.

zar je na ovaj način hrvatska zavrijedila ulazak u europsku uniju, kad vlada naređuje ustavnom sudu kako će se odrediti prema nekoj pritužbi? zar ovo nije utjecaj na pravosudni sustav zemlje? da je ovo kojim slučajem činio HDZ, digli bi se mediji na zadnje noge i napali HDZ i vladu da se dira u hrvatsko pravosuđe. sad kad kukuriku naređuje ustavnom sudu kakvu odluku donijeti, sad nikom ništa, sad to nije atak na nepristranost pravosuđa. hrvatska nije zatvorila poglavlje 23 i nema pravo ući u europsku uniju na ovakav način.

VL
VE
Vexans
22:34 15.03.2012.

@ Nesalomljiva, okrečete pilu naopačke!Percepcija pravičnosti i poštenja SDP i HDZ je prikazana na prošlim izborima! Sjećate se omjera? Zato,na žalost po vas,nikada,ev.do slijedećih rezultata izbora,nije umjesno dovoditi njihove inicijative u istu vrijednosnu poziciju! Eto,baš mi vas je žao.

VL
Avatar Becarina
Becarina
22:40 15.03.2012.

Postojeci zakon koji priznaje Jna kao jedinu legalnu vojsku za vrijeme granatiranja osjeka vukovara itd.(stoji u osudi glavasa)donio hdz po vladimiru seksu.Kad se njega optuzilo treba se odjednom mjenjati.Ja sam za to da se nemjenja dok se njega ne locira i izruci.Kad vazi za prave mora i za lazne hrvate

VL
OB
-obrisani-
09:04 16.03.2012.

treba ukinuti taj zakon, tako da agresori i dalje imaJU punu jurisdikciJU u tumačenju vojnih akcija branitelja kao terorizam prema jna - dakle, rvacki branitelji su za njih samo teroristi, ustaše.........guje......

VL
OB
-obrisani-
08:59 16.03.2012.

Donio baja instrukcije iz begeša, sa torbom novih usklaĐenih optužnica Hrvata

VL
DU
Deleted user
10:02 16.03.2012.

Primio pionir instrukcije iz Beograda........ Cekam jos reakciju jurista-pravednika. PLJUC

VL
ZG
zagreb_grad
14:46 17.03.2012.

sramota!!! jedva su cekali da dodu na vlast kako bi ukinuli zakon o ništetnosti, objavili registar branitelja, ukinuli dan drzavnosti i sl...

VL
OB
-obrisani-
21:40 17.03.2012.

17.03.2012. u 14:46h zagreb_grad je napisao/la: ------------------------ je li sluzbeno ukinut dan drzavnosti? je li sluzbeno objavljen registar branitelja? je li sluzbeno ukinut zakon o nistetnosti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.