Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratu se ne nazire kraj

Vlada uoči godišnjice rata: Hrvatska je i sama dijelila tu sudbinu te stoji uz Ukrajinu

Zagreb: Hrvatska potpora Ukrajini
Antonio Jakus/PIXSELL
23.02.2023.
u 21:09

Ruski predsjednik Vladimir Putin zaprijetio je jačanjem nuklearnih snaga zemlje, a ovog je tjedna predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden svojim putovanjem u Europu, a i Kijev, pokazao da SAD stoje na raspolaganju Ukrajini u borbi protiv agresora.

Povodom sutrašnjeg obilježavanja godišnjice ruskog napada na Ukrajinu, Vlada Republike Hrvatske na Twitteru je objavila poruku podrške Ukrajini i njezinom narodu. "U proteklih godinu dana ukrajinski narod pokazao je iznimnu hrabrost i odlučnost u borbi za slobodu protiv bešćutnog agresora. Hrvatska je i sama dijelila tu sudbinu te od prvoga dana čvrsto i solidarno stoji uz #Ukraine", stoji u objavi.

Uoči godišnjice, sukobu Rusije i Ukrajine ne nazire se kraj. Ruski predsjednik Vladimir Putin zaprijetio je jačanjem nuklearnih snaga zemlje, a ovog je tjedna predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden svojim putovanjem u Europu, a i Kijev, pokazao da SAD stoje na raspolaganju Ukrajini u borbi protiv agresora. 

VIDEO: Strašne snimke razaranja u Mariupolju: Rusi su ih nemilosrdno granatirali sve dok grad nije pao

 

Komentara 2

SR
sršen
22:06 23.02.2023.

svi normalni uz žrtvu, a naš ruski štakor uz agresora

Avatar Pero
Pero
06:29 24.02.2023.

Putin gubi ovaj rat, osramotio Rusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije