Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica vlade

Vlada smijenila ravnatelja Porezne uprave i glavnog inspektora

kruno kovačević
Željko Hladika/PIXSELL
16.06.2011.
u 17:15

Josip Lozančić imenovan je ravnateljem Porezne uprave u Ministarstvu financija, a Robert Markt glavnim inspektorom Državnog inspektorata

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice razriješila Ivicu Mladinea dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu financija i ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija, na osobni zahtjev, te na istu dužnost imenovala Josipa Lozančića. Kruno Kovačević razriješen je dužnosti glavnog inspektora Državnog inspektorata te je na istu dužnost imenovan Robert Markt.

Na prijedlog Upravnog vijeće Agencije za upravljanje državnom imovinom Vlada je razriješila dosadašnju ravnateljicu Agencije za upravljanje državnom imovinom Ivu Galić, na osobni zahtjev, te imenovala na tu poziciju Tomislava Bobana.

Komentara 18

NE
neverane
17:27 16.06.2011.

Jesu li ovi kriminalci,siledžije i nesposobnjakovići budući konzumenti novčane naknade sa burze rada?Jesu figu.To su odani vojnici svoje partije, partija je majka,a novčanik smo mi,nemoćni svjedoci sramotne kadrovske nepromijenjenosti.

OB
-obrisani-
18:16 16.06.2011.

Ima li iti jednog normalnog HDZ-kadra na funkciji u državi? Glupo pitanje, jel\' da?

RO
rotten
18:22 16.06.2011.

otisao jedan stigao drugi a porezna uprava\" EFIKASNA \"kao i inace prema stoci sitnog zuba a prema podobnima gluha i slijepa...:(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije