Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGRADNJA KAMPA
Povratak na članak

Vlada skriva informacije o izgradnji objekta za migrante u Maloj Gorici pokraj Petrinje

Mostov vijećnik u Skupštini Sisačko-moslavačke županije rekao je da je jasno da je "gradonačelnik znao za dvojbenu odluku MUP-a o smještaju migranata".

Komentari 4

OB
ObrenM
15:55 19.03.2019.

Svuda ih ima.

VL
SN
Snowman
14:33 19.03.2019.

zasto ne na brod i nazad s njima ?

VL
DD
dr dragon
17:50 19.03.2019.

U bolesnim društvima se nezna što je pravedno a što nije!? Hrvatska je vec dugo u toj političko-sudskoj-prevarantskoj korupciji tako da nismo iznenadjeni ni ovim tajnim planom

VL
CR
cromak
18:42 19.03.2019.

Znaci nasa ministarstva rade protiv naroda!!!! to znaci da i oni nece moci da se setaju slobodno, bojati ce se vlastitog naroda. to vam je luda kuca. u lipoj nasoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.