Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'Odbijamo insinuaciju oporbe o državnoj intervenciji, nisu dobro proučili zakon'

Vrlo jasna poruka u našem opširnom i detaljno elaboriranom očitavanju je da odbijamo sve navode prijedloga o izglasavanju nepovjerenja, rekao je premijer

Komentari 19

KU
kupatilo
11:26 09.11.2017.

Najgore od svega sto je kod oporbe najvaznije dase pljuje po vladi i negleda se dase precesto tim drzavi nanosi steta.Kao takvi nikada nebi smjeli doci na vlast jer svi znamo koje i stoje radip Todoric i svibi trebali dase propnemo na zadnje noge dase privede pravdi a ne medusobnim svađama pomagat mu da idalje moze sa sigurnog danam se smije u lice.Jos nisam vidio nijedan konstruktivni prijedlog nikog iz oporbe nego samo objede na racun vlade ili nekog iz vlade.Juce Kujundzic objasnjava Jovanovicu daje covjek upravo obavio zahtjevnu operaciju a usto sto radi kao ministar on radi i kao lijecnik.Nek se pohvali takvim radom Jovanovic.Naravno nemoze ali moze odma napasti ministra da vise nemoze biti ministat jer valjda ko i on nebi trebo nista raditi.Nadamse dace samo gradjani sve to prepoznati.Vidise koje rusitelj svega vec dosta dugo al idalje misle naracun toga profitirati.Agrokor je dosta ukocio ozbiljniji pristup svim drugim problemima a onda i rusenje vlade od strane Mosta gdje smo tri mjeseca od ukupno godinu dana bili bez ikakve vlade.Dokse to sve uhodalo sa novom vladom na puno toga se kasni a taj grijeh Most treba uzeti na sebe.

VL
DU
Deleted user
11:06 09.11.2017.

Vlada bi se trebala početi baviti strukturnim reformama i smanjenjem rashodovne strane proračuna. A za gubljenje vremena na oporbene inicijative delegirati nekoga tko nema što raditi.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
12:39 09.11.2017.

MoBstovi specijalci , Pernar , notorni Maras su sramota za parlament svake ozbiljne drzave.

VL
MO
mozdaznam
10:53 09.11.2017.

dobro

VL
BR
brojevi
22:31 09.11.2017.

Drugovi komunjare i svi oni koji se tako osjećaju! Sto puta ponovljena laž, kao izraz vaših želja, postaje istina samo u vašim glavama. Držite se dokazanih i provjerenih činjenica a ne tvrdolinijaških i isključivih opskurnih stavova. Samo tako će te vidjeti svijetlo na kraju tunela vaših zabluda.

VL
DU
Deleted user
11:31 09.11.2017.

Tko ne donosi odluke - nesposobni i nekompetentni politički čelnici lokalne uprave i samouprave - u organizaciji privlačenja investicija otvaranja proizvodnih pogona obrta i time tako potrebnih vrijednih novih radnih mjesta. Ključni su nesposobni nekompetentni lijeni ministri i sustavna državnaa kontrola korumpiranosti nedovoljnog obrazovanih osoba na funkcijama u domeni lokalnog upravljanja . U svakoj i najmanjoj jedinici lokalne uprave treba nadzirati mijenjati i sustavno i visoko stručno pomagati donošenje pozitivnih odluka kako bi svako novo otvoreno proizvodno radno mjesto postalo državni prioritet u ravni možemo reći sa nacionalnom obrambenom strategijom. Mislim da je vjerojatno u tom smislu usmjerena izjava Predsjednice RH prema Vladi...

VL
BR
brojevi
13:31 09.11.2017.

"Niškoristi" Vlada u prvoj je godini mandata napravila više posla nego sve vlade u cijelom mandatu. Tim više što su pozitivni učinci ostvareni u okolnostima i atmosferi progona i hajke nad ministrima i predsjednikom Vlade od strane čopora ove niškoristi oporbe.

VL
KA
kamenjar0404
12:56 09.11.2017.

Ne znaju SDP-ejci ništa drugo već probati nešto rušiti kao i njihovi očevi i djedovi parizani ili cetnici !!!!

VL
DU
Deleted user
12:56 09.11.2017.

A kako bi nam tek lijepo bilo da Bernardić postane predsjednik Vlade a Maras ministar vanjskih poslova.

VL
DU
Deleted user
20:00 09.11.2017.

ta vlada je dno dna na čelu sa anemijom -bahatost,samodopadnost,oholost

VL
CA
Cafa
10:54 09.11.2017.

Kratko i jasno - HDZ-ova vlada je izravno pogodovala stranom investitoru kako bi kupio kompanije iz koncerna Agrokor za kikiriki. Već viđeno puno puta. Kad je HDZ na vlasti, rasprodaje se obiteljsko srebro u zamjenu za Audi A8 za veleizdajnika koji strancu omogući da to kupi. Svatko tko podržava HDZ je veleizdajnik Hrvatske.

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:33 09.11.2017.

Tebi je Šeks svoj zakon dobro preveo tako kako vama HDZ-ovcima odgovara jer tako je sastavljen da ga možeš koristiti po potrebi zna Sova naučio on od udbaša

VL
KO
konoplja
11:29 09.11.2017.

HDZ dao, HDZ uzeo. Valjda je i pticama na grani jasno da je ovo jedna organizirana pljačka u režiji HDZ-a gdje će kratkih rukava ostati hrvatski dobavljači ( koje je ovaj zakon trebao i štititi) te će se morati odreknutii 70% potraživanja, dok će HDZ-ovski lešinarski fond za manje od godinu dana u 100% iznosu naplatiti svoja dugovanja i preuzeti profitabilne dijelove koncerna kao što je Jamnica, sami time dobit će gotovo doživotnu koncesiju za eksploataciju pitke vode. HDZ treba suditi za veleizdaju i ratno profiterstvo, jer ovo što rade Hrvatima je sve samo ne dobro!

VL
RO
rotšild
12:07 09.11.2017.

Plnković je je smrtno opasan za hrvatske građane i državu. Ni na jedno pitanje zastupnika nije konkretno odgovorio. Njegova agenda je uništiti državu razvlastiti građane i baviti lažima, obmanom,PR.om, spinom. Plenković je smrtni neprijatelj hrvatske države i građane. Mora otić, milom ili silom.

VL
Avatar x-y
x-y
11:17 09.11.2017.

doticni Pinokio Anemija laze vjerodostojno cim zine...... Covjek, laze, laze, obmanjuje, i opet laze. Covjek je ljudsko smece rijetke vrste....

VL
Avatar x-y
x-y
11:22 09.11.2017.

Glas za adz je glas za pupavca.. adz ofcice, kako vas je Anemija prodao za vlast... Samo vjerodostojno....

VL
SA
sani1
09:59 09.11.2017.

Stvarno, povijesna odluka niškoristi vlade

VL
SV
svojaja
11:08 09.11.2017.

Gradjani ne smiju slusati to cigancenje sto zlocinacka izvodi po drzavi. To vam je teski kriminal sto oni rade i to ce nase gradjane kostati kao pola drzavnoga deficita kada sve dodje na naplatu, Banke su ih tuzile, Todoricevi odvjetnici podigli optuznicu protiv Dalicke, Ramljaka i americkih lesinarskih fondova za udruzeni zlocinacki poduhvat, i to vam sud u Londonu sve ima na stolu. A ovaj bandit obmanjuje gradjane i uvlaci nam zemlju u sve veca govna, samo da spasi sebe i svoju zlocinacku organizaciju da im ne skinu imunitet i da ne zavrse u przun.

VL
Avatar x-y
x-y
11:13 09.11.2017.

ova spodoba i sotona od covjeka zajedno sa svojom zlocinackom je dno dna i uvreda zdravom razumu........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.