Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD VELOM TAJNOSTI

Vlada se ne povlači pred Milanovićevim kritikama: Ponudit će hrvatski modul obuke Ukrajinaca

14.11.2022.
u 06:30

Cilj je da obuku prođe ukupno 15 tisuća ukrajinskih vojnika, od čega bi njih 2800 završilo "specijalnu obuku", a sve aktivnosti odvijat će se na teritoriju EU, ne u Ukrajini

Komentara 63

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
08:47 14.11.2022.

Milanović je prepoznat, svugdje, kao budala.

AL
Almaz
08:12 14.11.2022.

Predsjednik Milanovic je patoloski konfliktna licnost. Ima neutazivu potrebu da se svaki dan svadja, da napada, vrijedja i to primitivno vrijedj itd. Itd…. To je vec davno postalo toliko primitivno i degutantno da nanosi ozboljnu stetu Hrvatskoj. Milanovica ne zeli vise nitko da sretne, nitko u Europi ni u susjedstvu. Poslije vec svakodnevnih prisustava na godisnjicama, proslavama, polaganjima vijenaca i sl, poslije kojih su obavezne zderacine pa je predsjedniku svaki sako postao tijesan, on obavezno odrzi govor u kojemu izvrijedja bar troje. Sve vise podsjeca na svog jedinog prijatelja Dodika.

Avatar horuk
horuk
09:02 14.11.2022.

Rekao bih: Vlada sene obazire na neuračunljive osobe koje se prostački miješaju u poslove o kojima nemaju pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?