Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR U POSJETU KREŠEVU
Povratak na članak

Vlada RH gospodarskim projektima želi pomoći da Hrvati ostanu u BiH

– Ja se nadam, a to je i želja Vlade RH, da ćemo pomoći ostanak i opstanak Hrvata na ovim prostorima potičući gospodarskim projektima one koji su otišli da se vrate, a investitore da ulažu u ovaj kraj – naglasio je Grlić Radman

Komentari 3

Avatar dobry
dobry
11:14 16.04.2021.

Hrvatska gubi političku tekmu u Bosni, strateški najvažnijeg susjeda u okruženju. Vučić je uspio posjetiti Sarajevo, grad na čije je žitelje pucao 90tih, bez posljedica. Srpska BIA vršlja u BiH uzduž i poprijeko, a naši nesposobnjakovići su dopustili da nas zavade sa jedinim prirodnim saveznicima kontra velikosrpskog fašizma na ovim prostorima. Ni po koju cijenu ne smije se dopustiti uspostava ruskih i srbijanskih vojnih baza u Bosni, na 50tak km od Zagreba, sa "pogledom" na Knin i Jadran, jer bi to bila direktna ugroza naših vitalnih nacionalnih i sigurnosnih interesa! Gospodine ministre , jeste li sposobni i voljni raditi na integraciji teritorijalno cjelovite BiH u NATO i EU integracije, kako bi smo izbjegli gore navedeni scenarij!??

VL
Avatar southman
southman
09:52 16.04.2021.

Još da im je ostao sumještanin u Upravi INA-e umjesto što ga je Vrdoljakova ekipa smijenila.

VL
ME
Meter
09:48 16.04.2021.

Svakako će ostati, baš kao i u RH

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.