Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM
Povratak na članak

Vlada prihvatila izmjene dva turistička zakona

Predložene izmjene Zakona o pružanju usluga u turizmu i Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti Vlada je uputila u hitnu saborsku proceduru

Komentari 1

OV
Ovozemaljski
12:31 14.02.2019.

Ajde smislite zakon kako da ljudima bude lakše i bolje, a da pritom država također više zarađuje, a da bude manji trošak inspekcija i manja birokracija! Znam da... u Hrvatskoj je to ne moguće jer mozak naših političara to ne dopušta. Gary sve najbolje o tebi, ali od kad si ministar ništa se pozitivno ne događa, samo još više raste planski birokrativni turizam sa minimalnim tehničkim uvjetima, umjesto da se sve prepusti tržištu kao šta su to napravili Amsterdam, Barcelona, Pariz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.