Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

48 sati drame koja je promijenila Hrvatsku

Akcija preslaganje pomno se pripremala danima prije sjednice predsjedništva HNS-a

Komentari 9

AR
aristip
07:09 11.06.2017.

Onaj tko zna odakle potječu preci Vrdoljaka kao i majke Plenkovića nikako ne može biti iznenađen ovime. Ali sad više i nije bitno kako je došlo do ove "koalicije 100% korupcije" nego što slijedi. Kao prvo valjda je svima jasno da je sklapanjem ove koalicije Vrdoljak dobio potpuni imunitet od bilo kakve kaznene odgovornosti za bezbrojne afere koje je imao (Cvitan tu sigurno neće praviti probleme), PPD će moći i dalje uspješno poslovati s državnim poduzećima ostvarujući enormnu dobit, HNS-ovski podobni direktori ostaju u javnim poduzećima. A narod, pa njemu ostaje da životari u državi koja nije ni P od pravne države, plaćajući skupe energente i nove poreze a svaki onaj koji se može iseliti to će i učiniti. Valjda je sada sasvim jasno da idemo ubrzano unazad.

VL
DU
Deleted user
22:36 10.06.2017.

nije to nikakova drama to je brskrupulozna borba za vlast drama je iseljvanje hrvata.drama je agrokor a raznim vrdoljacima seksima pusicima bozinovicima i drugim uhljebima je uvijek bilo dobro i navek im bude fucka se njima gdje je je nacija i u kakvom je stanju drzava njima su svetinje njihovi osobni interesi upitajte tko je odgovoran za iseljavanje hrvata njihov odgovor bi bio vozaci busa koji ih odvoze u tudjinu

VL
PR
propalismoFranjoskroz
22:19 10.06.2017.

I sve to samo da se gazda spasi

VL
Avatar dobry
dobry
02:05 11.06.2017.

Što mislite, tko je polje "podmazan" u ovoj trgovačkoj ujdurmi od strane Plenkovića, Vrdoljak ili Pupovac. Pupovac je nasmijan, ali Vrdoljak sija od sreće!

VL
ML
mladenov
09:19 11.06.2017.

hrvatsku ne mož niš promenit...bagra je uvek bagra...promenili veru za večeru.

VL
DU
Deleted user
13:31 11.06.2017.

Pazi ono "promijenila Hrvatsku" misliš grčevita borba za status quo

VL
DU
Deleted user
18:37 11.06.2017.

kako kome meni nije bila drama jer mi nisu obećali fotelje

VL
IB
iva.begovic
06:42 11.06.2017.

Theresa May je raspisala prijevremene izbore iako je imala stabilnu većinu, i ni po čemu to nije trebala učiniti ali se odlučila ne bi li opipala bilo naroda zbog osjetljivosti Brexita. Naš Plenki čini sve da izbjegne upravo izbore iako je Agrokor osjetljiva tema i mogao bi nas koštati više nego Britance Brexit. E, to je razlika, između balkanske političke krčme i trgovine i zemlje duge i zrele demokratske tradicije. Mi smo samo mislili da imamo parlamentarnu demokraciju, a zapravo imamo balkansku krčmu sa HDZom na čelu.

VL
TB
taras.buljba
09:45 11.06.2017.

Doce izbori bit ce most cvrsvi i jaci.Ima branitelja koji vide da su ratovali da mafija kolo vodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.