Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENE ZAKONA
Povratak na članak

Sjednica Vlade: Pozitivna vijest za dio ugostitelja koji nemaju legaliziran objekt

Iz proračunskih zaliha je, pak, općini Ravno u Bosni i Hercegovini odobrena isplata 4,46 milijuna kuna za pomoć 50 obitelji koje su prošlogodišnje poplave dovele do teške materijalne situacije

Komentari 5

KR
kresimirn
11:09 01.12.2016.

jel usvojen zakon o otkazu sucima i dorhu ako im 10% presuda ili optuzbi budu odbacene, ukinute, ili preinacene ?

VL
DU
Deleted user
11:21 01.12.2016.

Nebo otvori se. Sad će ugostitelji tek podivljati, barem onaj dio koji poštuje propise..

VL
DO
Domaracsinj
11:40 01.12.2016.

Najtragičnije je što će se ova vlada kad bude branila poreznu reformu pozivati na povjerenje birača!!!!!!!!!A JEDNO SU OBEĆAVALI,DRUGO RADE!!!!! Dobili su povjerenje 90 posto ugostitelja a na kraju im ga stjerali do balčaka.....AKO OVO NIJE KLASIČNA PREVARA ONDA NEZNAM ŠTO JEST......ALI JA SE ČUDIM NOVINARIMA ŠTO IM TO SVAKI PUT NE NABIJAJU NA NOS......znači postalo je normalno jedno obećavati a skroz drugo raditi i to je svima normalno???? Neka lijepo raspuste vladu i ako sa ovim programom dobiju izbore NEK rade što hoće..........NEMAJU SE POSLIJE SVEGA VADITI NA POVJERENJE BIRAČA!!!!!!!! NEK TODORIĆ I FAMILIJA UBUDUĆE GLASUJU ZA NJIH

VL
DH
dalibor.hren
15:36 01.12.2016.

Što je s ostalim građanima koji maju nekakvu nelegaliziranu šupu i jedva preživljavaju te nemaju sredstava za legalizaciju? Ugostitelj je pun ko brod ili zatvara butigu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.