Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao prijedlog SDP-a
Povratak na članak

Vlada odbila proporcionalnu otplatu dugova

“Izmjena zakona mogla bi se odraziti i na Opći porezni zakon, što ne bi bilo dobro”

Komentari 5

Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
08:30 30.03.2018.

He he he nemožese tako zbaciti krvopije. Nisu oficijelni kamatari ludi da pustaju žrtvu dok imaju što sisati. Stežite stežite dok raja rogobori možete mirno spavati a što kad raja zašuti?

VL
FT
feel_the_coruption
09:35 30.03.2018.

Plenković i Macan štite kamatare...i još objašnjavaju zašto...pa ova hdz-pupovac-hns vlada je najmanje domoljubna i uopće najmanje Hrvatska vlada ikada. Plenki radi protiv nas da lakše pobjegne nateag u EU, pupovac mrzi hrvatsku a voli hrvatsku kunu a vrdolhak i ekipa iz hns...svih njih 27...lopov do lopova...i na kraju lopov saucha...Plenković je ubio hrvatsku...

VL
MA
marijaqwer
10:12 30.03.2018.

Zvijer ne pušta žrtvu, da se slučajno ne oslobodi.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:09 30.03.2018.

volim ovu oporbu...nema je 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

VL
DU
Deleted user
11:59 30.03.2018.

Čudno je da se ne služimo istim načinom kada se banke koriste novcem od recimo plača? Hoćemo li opet vratiti plaćanje novca na ruke bez ikakvih troškova, kojima "sada" banke dobro zarađuju? Zašto plaća ne sjeda na štednju a ne na tekući? Pa zašto nema kamata na štednju? Kakav je to bankarski sustav uveo HDZ u Hrvatsku? Nekada su banke plačale godišnju kamatu građanima? Zašto je to "nestalo" a valjalo je 50 godina? Pa ipak bynke rade "našim novcem" ma kolik on malen bio?! Zašto recimo samo "kešom" plačamo režije za stanove? Čemu tada služe kartice!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.