Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na otvoreno pismo
Povratak na članak

Vlada: Otvoreni smo za dijalog s predstavnicima svih sindikata

"Nitko u vladi, osobito ne premijer nije krivo informiran, brojke su lako utvrdive", izjavio je za Hinu glasnogovornik Vlade Marko Milić

Komentari 9

Avatar Urbani
Urbani
03:34 14.10.2019.

Dok im je SDP smanjivao place nisu strajkali , strajkaju kad im rastu?? Ja bi ucitelje i profesore pitao hoce li strajkati i nazad SDP , mislim da bi brzo prestali strajkati.

VL
RI
rimac444
21:10 13.10.2019.

Plenkoić je svojim ponašanjem dokazao da je postojan i da neće ugrožavati Hrvatsku zbog parzitskih sinidikata i prosvjetara koji su ionako preplaćeni za svoj rad i rezultate rada. Plenković ima podršku ogromne većine hrvatskog naroda koji misli svojom glavom i ne daje se manipulrati komunjarskim medijima.

VL
DU
Deleted user
22:33 13.10.2019.

Treba pogledati po medijima i vidjeti koliko zarađuju predsjednici sindikata: Između 17 000 i 22 000 kuna mjesečno. Dakle, više od ministra ili još bolje od ministra Marića koji teškom mukom svo ovo drži pod kontrolom i smanjuje dugove.

VL
DR
droza
21:53 13.10.2019.

U ovom slučaju, apsolutna podrška Plenkoviću i vladi.

VL
DU
Deleted user
09:23 14.10.2019.

Jesenti milu bigulicu, sve je to Vrdoljak Ivekovo i Divjak dr. Blažičino maslo. HNS-u i te kako paše kaos u školstvu kako bi on mogao izigravati njegova tobožnjeg spasioca i tako si priskrbio pokoji politički bod. A školski sindikati služee HNS-u kao korisne bu*ale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.