Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osnivanje
Povratak na članak

Vlada osniva vijeća Panonske, Sjeverozapadne i Jadranske regije

Također, Vlada je donijela i odluku o gradnji mosta preko rijeke Save u sklopu koridora 5C u mjestu Svilaj. Riječ je o investiciji od 300 milijuna kuna.

Komentari 12

OB
-obrisani-
19:32 18.03.2010.

Pravedni vjerovatno si me time htjeo pitat dali sam Bosanac ili Hercegovac.Moram te razocarat da sam Hrvat iz Hrvatske .A odakle si ti dosa u Hrvatsku to bi bilo zanimljivo pitanje za tebe , Rekao sam ti nadi posao ili komentiraj za Beogratsku politiko Ovi komentari su za ljeve i desne orjentirane ali Hrvatski nastrojene ti tu nepripadas Zivjela Hrvatska Je te opet to zaboli

VL
PG
praseca gripa
22:04 18.03.2010.

Moje pitanje po pitanju Like je ozbiljno i nema nikakvih dodirnih tocaka s ministrom Milinovicem kojeg osobno cijenim.

VL
BS
bandera s
09:16 19.03.2010.

kad ne znaš što bi, osnuješ povjerenstvo,komisiju, udrugu ili vid vraga vijeće. kad bi ja nešto osnivao, vjerojatno bi osnovao streljački vod

VL
Avatar punkufer
punkufer
15:42 18.03.2010.

Zar taj most nije mogao pričekati bolje dane? Tko to financira? I tko gradi most? Meni ovo smrdi za pomaganje građevinskim kapitalistima davenjem poslova. Kosorica bi se trebala prestati cerekati jer vše nije smiješno. Država je u problemima i nijee vrijeme za krupne investicije već za štednju, pomoć malim poduzećima i popoprivrednicima te skidanje tereta s gospodarstva tj. smanjivanje poreza i državne potrošnje. Zadnji je čas!

VL
PR
Pravedni.
18:06 18.03.2010.

HDZ otkriva toplu vodu, rekonstrucija, racionalizacija ili kako hoćete, npr. smanjivanje državnog aparata, najskušpljeg u Europi, počinje nakon najmanje 10 godina kako i vrapci na grani pjevaju o tome. Ali netko za to vrijeme mora primati saborske benificije, ministarske plaće,e, da ne govorimo o rastrošnosti nepotrebnih gradonačelnika i župana. Nabrojani će za naknadnu pamet, zbog čega smo i došli u bezizlaznu situaciju, uživati do kraja života u povlasticama koje nose njihove prevažne funkcije. Donijeli su odluku o novim regijama a nema odluke o ukidanju županija ? Znači, treba nam još državnih službenika na državnim jaslama koji će parazitirati na porezima na plaće onih sretnika koji uopće imaju posao. Pa koga oni prave budalom ? 666kamocemo

VL
OB
-obrisani-
18:49 18.03.2010.

A tko ce bit u tim vjecima ?

VL
PR
Pravedni.
19:11 18.03.2010.

exploidet ..sto te briga.......brini se za tvoju drzavu....BOSNU..!!!

VL
M1
m1965
20:03 18.03.2010.

Ma po hitno treba još činovnika?!?

VL
UK
Ugo Kajvez
20:16 18.03.2010.

WTF!!?? ........... država samo što nije potunula a ovi se bave idiotarijama, ... dam se kladiti po direktivi EU-a ..........

VL
PG
praseca gripa
20:24 18.03.2010.

Molila bih samo da mi netko objasni gdje se nalazi Lika u ovom trojstvu.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
00:20 19.03.2010.

Osnivanje jos jednog kriminala i pacanje prasine u oci Hrvatima ! J.Kosor prebacuje odgovornost na Regije koju bude financirala EU sa fondovima ali po kojoj garanciji je pitanje koje nije svjestan taj Hrvatski Narod i te regije. Toje jedini izlaz Toje jedini izlaz J.Kosor iz krize jer nema Kuna u Blagajni koja je opustosena od tih Korumpiranih u Hrvatskoj Vladi. Dakle nastavljanje zaduzenja kod EU koja daje prilike J.Kosor da izdrzi sa vladom do ulaska u EU ali se ne vodi racuna dali su Hrvati za tu potporu za EU.

VL
CE
cericzel
11:29 19.03.2010.

18.03.2010. u 20:16h Ugo Kajvez je napisao/la: WTF!!?? ........... država samo što nije potunula a ovi se bave idiotarijama, ... dam se kladiti po direktivi EU-a .......... _____________________- Idiotarija je to da RH ima ukupno 556 jedinica lokalne samouprave (4299 općina i 127 gradova), i 20+1 županiju! Ima li još koja zemlja to?? Od toga, pola tih općinica nema ni za vlastitu rasvjetu, dakle-financira se iz proračuna-dakle, i iz mog džepa! Ustavom je tim općinama zajamčeno da će ih država pomagati. Vreće bez dna u koju curi novac svih nas. Načelnici tih općina koje nemaju ni prebite pare, dobivaju plaće opet-iz našeg džepa tj.proračuna (Predragim nam Ustavom zajamčena je pomoć jedinicama lokalne i područne samouprave). I to nemale plaće!! Treba li naglasiti da vijećnici u općinama dobivaju dvije plaće?? Jednu u firmi u kojoj rade, a drugu od vlastite općine-jer su članovi vijeća. Sve jedinice lokalne i područne samouprave koje se ne mogu financirati iz vlastitih prihoda, treba ukinuti što prije-poprilično bi bilo rasterećenje proračuna. Pozdravljam podjelu Hrvatske na svega par regija. Što prije, to bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.