Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno

Vlada osniva Stožer za sanaciju nakon potresa, vodit će ga ministar Medved

Nakon sjednice užeg kabineta Vlade konferenciju za medije održao Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.01.2021.
u 18:46

U ponedjeljak u 12 sati u NSK bit će sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti hrvatsku javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa.

Danas u poslijepodnevnim satima predsjednik Vlade Andrej Plenković održao je sastanak putem video veze sa svim članovima Vlade vezano uz posljedice razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku te dijelove Zagrebačke i Karlovačke županije.


 
U ponedjeljak u 12 sati u NSK bit će sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti hrvatsku javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa. Bit će riječi i o daljnjim aktivnostima Vlade i nadležnih službi oko pomoći unesrećenim ljudima te saniranju posljedica potresa, priopćili su iz Vlade.

Vlada će osnovati Stožer koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije. Na čelu Stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Video - Muškarac poginuo nakon što je pao s krova prilikom obnove kuće koja je oštećena u potresu

Ključne riječi

Komentara 105

ZI
zinegoid
19:11 03.01.2021.

čovjek ima iskustva sa tim rekvizitima ....

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
19:19 03.01.2021.

Prvo neka nađe HDZ-ovog gradonačelnika Gline i upita ga gdje je.

RI
ribar110
20:28 03.01.2021.

Zašto ne Vanđelić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije