Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborska zastupnica MOST-a
Povratak na članak

'Vlada opet sistemom 'najbržeg prsta' dijeli novce iz EU fondova'

Od svih članica Europske unije, Hrvatska je pri dnu ljestvice potrošenih sredstava iz EU fondova, u društvu sa Španjolskom.

Komentari 11

SL
slovenacna2
14:30 29.08.2018.

9%? znate vi to, da je to u biti hrvatski novac, koji se uplacuje u eu budget? :) hrvatska bi mogla prenoviti svu infrastrukturu, poljuprivredu...ali treba radit, intelektualno i fizicno.

VL
Avatar Foton
Foton
14:58 29.08.2018.

EU moli, dodjite u Bruxelles sa par vreca, mi cemo vam ih napunit eurima. A Hrvati, ma cekaj, gdje cu naci te vrece, pa onda, ma tko ce tako daleko putovati, pa onda nositi te vrece, a tako mi je lijepo tu na kavice, navece na pivicu. I tako sve dok ne odu u Dublin i rintaju 16 sati dnevno. Genijalan, organiziran i mudar narod. A za kou godinu konobarenje u Sofiji i Bukurestu.

VL
GR
grebza
21:34 29.08.2018.

Sabor više nije niti cirkus niti lakdija već samo jasna brutalna slika države.I da nemaju te besmisleno visoke plaće bilo bi ih nemoguće slušati a kamoli ovako. Dno dna.

VL
SE
serđo12
14:42 29.08.2018.

Neka daju ULJANIKU iz EU fondova itako su narucitelji brodova iz EU!

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
14:06 29.08.2018.

E, jako relevantno kaj veli nekakva iz nekakvog mosta. Uvel Vl rubriku "humor", u pauzi objava o njihovo srbiji, jugoslaviji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.