Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nafta i plin
Povratak na članak

Vlada odgodila Vrdoljakov najveći projekt

Stopirani ugovori o koncesijama za istraživanje i Jadrana i Slavonije

Komentari 8

BE
berija
08:50 24.09.2015.

Koliko sam ja dosad shvatio, Vlada je do sada odgodila sve projekte osim uvođenja istospolnog partnerstva, objave registra hrvatskih branitelja i projekta uništenja hrvatskog naroda.

VL
Avatar Benedikta
Benedikta
09:10 24.09.2015.

Zaboravit ćemo mi i na naftu, i na jadran i na gospodarstvo, sad kad smo teroriste pustili u zemlju...

VL
Avatar Benedikta
Benedikta
09:10 24.09.2015.

Ne postoji niti jedan kvalitetan projekt koji je ova vlast realizirala.

VL
ZG
zgbuco
09:08 24.09.2015.

Ja sam to rekao na početku. Ništa od toga kao ni od famozne monetizacije auto cesta. Jadran je vlasništvo države, tj svih njezinih građana. Kako može biti tajna tko je sve zainteresiran od investitora. Naravno i akoj sve "transparento" čemuu tolike tajne oko oba slučaja. Oni su nesposobni odraditi i najjednostavniji posao, a kamoli neku veliku investiciju.

VL
DD
ddh
09:08 24.09.2015.

Nis novoga. Vladajuca klika vodi predizbornu kampanju s figom u dzepu. Lazu, mazu i izmisljaju. I jos je ljepse, kad im vecina medija pljesce. Cijeli cirkus s navodnim istrazivanje nafte u Jadranu je sluzio samo za to, da bi se pobrale provizije kod ugovaranja s onima koji su istrazivali, za osnivanje agencije za ugljikovodike i da bi se zaposlilo nekoliko podobnih partijskih drugarica i drugova. Sad kad su provizije pobrane i kad su podobni zbrinuti nema nikakvog razloga, da se to tjera dalje. Trebali bi odgovarati i to krivicno i materijalno za potroseni novac, potroseni radi gramzljivosti za provizijama i radi uhljebljivanja podobnih, potroseni novac iz hira i bahatosti.

VL
KV
kvocam
10:19 24.09.2015.

Zar ima neki projekt koji ova Vlada nije odgodila?! Toliko o njihovom radu i sposobnosti...

VL
MX
MXLCLGTG
11:01 24.09.2015.

E sada za nastimane poslove oko snimanja treba netko odgovarat ali DORH treba malo razbuditi da se malo ukljuci u nevidjenu pljacku zadnjih 3,5 godine.

VL
AO
ante.oreskovic75
13:23 24.09.2015.

Bože moj koji tutleki.A Šta su nam samo pričali.Bit čemo kao Norveška.Samo nisu htjeli priznati da za razliku od njih oni pojma nemaju.SAD neka bar idu svojim istospolnim prijateljima.Stalno rade "iste" stvari kao oni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.