Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVORENI DIO SJEDNICE
Povratak na članak

Vlada o ulasku u Schengen: Ovo će donijeti niz prednosti za hrvatske građane i gospodarstvo

Na sjednici Vlade u okviru stajališta za Vijeće usvojena je i Izjava Republike Hrvatske u odnosu na ulaganje jednostrane Izjave Slovenije iz koje je vidljivo da Slovenija podržava ulazak Hrvatske u Schengen te ističe postojanje pravnog učinka arbitražne odluke na definiranje granice između dviju država.

Komentari 6

TE
Teig1
18:11 08.12.2022.

Mislija sam da si Korak naprid. On je taj neću da psujem od kradezea.

VL
TE
Teig1
18:09 08.12.2022.

Sigurno moći ćemo još jednostavnije plasirati proizvode Hrvatske industrije nebi njih nabrao sada sve i nažalost nemožemo njih plasirati svakoga mjeseca odnosno nema više Hrvata koji će njih brati sa slabom dnevnicom, mnoge trunu na drveću, jesteli već pogodili?Neželim plasirati nikakvu reklamu da nepravim veliki uticaj kao Mask zato odgonetnite. Uostalom taj suvremeni proizvod djelila je u Briselu puna ponosa naša prva presjednica koja rado upada u svlačijonicu ne Knolli već Koli. .a.d.r.n.!!!

VL
LL
Litos(l)av
18:06 08.12.2022.

Koliko si obnovio kuća u Banovini?

VL
DU
Deleted user
18:06 08.12.2022.

Koliko ja vidim nema puno promjena, nećemo morati vaditi dokumente na granici i to je to. Nije ni to loš osjećaj a i turistima će biti lakše doći preko granice plus euro. Valjda bude ok

VL
ZP
zeljko.posaric.9
18:02 08.12.2022.

Zahvaljujući Plenkoviću i HDZu Hrvatska postaje punopravna članica EU. l.v.ca , ćuprije na aparatima.

VL
Avatar Marko
Marko
18:31 08.12.2022.

Grmoja i ostali ravnozemljaši na aparatima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.