Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Vlada nije odustala od poreza na nekretnine

25.04.2018.
u 00:01

Iako je premijer lani najavom odgode presjekao negativne reakcije na uvođenje poreza na nekretnine, Vlada ga nastavlja pripremati

Večernji list donosi Vladin Nacionalni program reformi (NPR) za 2018. godinu koji se sastoji od 57 mjera u 11 reformskih područja, a glavni su mu ciljevi jačanje konkurentnosti gospodarstva, povezivanje obrazovanja s tržištem rada i održivost javnih financija. Vlada bi ga trebala usvojiti na sutrašnjoj sjednici, a NPR se više može opisati kao sažetak lako provedivih mjera koje su uglavnom već na snazi (ili se nastavljaju), nego kao plan snažnih, novih strukturnih reformi. Iako je premijer Plenković lani u ljeto negativne reakcije na uvođenje poreza na nekretnine presjekao odgodom “za dogledno vrijeme, jer je potrebna dodatna pedagogija ne samo građana, nego i lokalne samouprave”, NPR otkriva da Vlada već ove godine nastavlja sa svim potrebnim aktivnostima za uvođenje tog poreza.     

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

- Koruška crkva zabranila odore, govore, simbole, šatore, alkohol

- EK: Granica nije uvjet za Pelješki most

- Alergije napadaju, kako si pomoći?

- 'Publiku želim zabaviti kvalitetnom komedijom, a ne podcjenjivati forama'

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
20:54 24.04.2018.

Nema se više gdje uzeti a treba nahraniti 300 tisuća uhljeba! Pa se sad kreće sa porezom na nekretnine pa onda porez na zemljišta i šume a poslije tko zna možda i PDV na 27%.

DU
Deleted user
20:53 24.04.2018.

porez na nekretnine je bacena atomska bomba na puk hrvatski.. ...ucinak ce biti idemtican

MI
Misko2
21:49 24.04.2018.

e necete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije