Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vlada raspisala najveću javnu nabavu mobitela dosad

Središnji državni ured za nabavu, osim 10.800 mobitela, kupuje pripadajuće tarife i internetski promet po mobitelima te još 5900 modema za bežični internet. Sve to spremni su platiti 65,3 milijuna kuna s PDV-om u iduće dvije godine.
19. prosinca 2017. u 09:31 18 komentara 1345 prikaza
mobitel - Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Vlada je raspisala najveću javnu nabavu mobitela dosad, pišu 24 sata

Zvonimir Despot Plenković – kočničar promjena u Hrvatskoj

Središnji državni ured za nabavu, osim 10.800 mobitela, kupuje pripadajuće tarife i internetski promet po mobitelima te još 5900 modema za bežični internet. Sve to spremni su platiti 65,3 milijuna kuna s PDV-om u iduće dvije godine.

mobitel - Andrej Plenković
1 / 12
Vlada

Stari mobiteli nastavit će se koristiti

Mobiteli koje nabavljaju podijeljeni su u tri skupine, vjerojatno prema rangu dužnosnika. Predviđa se nabava 2010 najmodernijih mobitela za ministarstva, Ured predsjednice, središnje državne urede, ali i niz drugih javnih institucija... 

Vlaho Orepić Slavica Vuković Orepićev poučak: S malo riječi puno se toga može reći i promijeniti

Niži rang dužnosnika može računati na skromnije, ali opet poprilično dobre telefone, dok se za službenike najnižeg ranga ne traže pametni telefoni.

Iz Vlade su proslijedili odgovor Središnjeg ureda za nabavu u kojem su se pozvali na to da 31. prosinca ističu ugovori te kažu kako se ne radi o ugovaranju nove usluge i telefona nego da se pokreće postupak nabave za nastavak usluge te su dodali da će se stari mobiteli nastaviti koristiti.

Andrej Plenković i Milorad Pupovac Eduard Petranović Puca li savez Plenkovića i Pupovca, ili će jedan 'Hristos se rodi' spasiti stabilnost? cigarete Od nove godine Cigarete poskupljuju kunu, novi auti pojeftinjuju oko 2000 kuna Sjednica Vlade imenovanja i razrješenja Zatvorena sjednica: Vlada se očitovala Ustavnome sudu o Lex Agrokor
SPAR
ZDRAVLJE I OKUS NA PRVOM MJESTU
Zašto je dobro jesti domaće sezonsko voće i povrće?
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Deleted user:

    Sramotno. Ne davno na HRTu razgovor s gradonačelnikom jednog grada u Švicarskoj; novinar se čudom čudi - nema mobitel na trošak grada, nema službeni automobil ni vozača, ako baš nekamo mora automobilom, što je iznimno, uzme svoj, nema službenu karticu ... prikaži još! kojom časti "važne" goste...i tako dalje. Švicarska. Sramota. Kao i kada "daruju" potrebite. Ne, nisu se odrekli Armani odjela, Patek satova, BMW-a, darovi se kupuju na teret nas ili dobivaju od sponzora. Sramota

  • Sirmen80:

    U vladi imaju aute i mobitele kojih se nebi bilo koji šeik postidio dok mi građani u toj vladi imamo uhljebe na koji bi car Neron bio izrazito ponosan.

  • salkanovicreis56@gmail.com:

    Bolje da taj novac usmjere za djecu,jer ima tisuce djece koje ne jedu uzinu u skoli.Srami te se!!